Βάπτιση στην Αγία Σοφία Ακροπόλεως (Διόνυσος Zonar’s)

Τον προηγούμενο καλοκαίρι μας προσέγγισε μια υπέροχη οικογένεια για τη βάπτιση του μικρού Στράτου. Η βάπτιση είχε προγραμματιστεί σε έναν ιδιαίτερο μήνα για πολλούς (αλλά κατά τη γνώμη μας ιδανικό), τον Δεκέμβριο. Είχαμε να κάνουμε με μια ακρώς χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Αγία Σοφία Ακροπόλεως και έπειτα στο Διόνυσος Zonar’s.

Φυσικά, από μεριάς μας ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα ειδικά όταν μάθαμε ότι τη διοργάνωση την είχε αναλάβει το Caramelino Art οπου είναι ένας από τους αγαπημένους επαγγελματίες στον χώρο. Η βάπτιση είχε θέμα τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα τον καρυοθραύστη.

Αγία Σοφία Ακροπόλεως

Η βάπτιση έγινε σε ένα μαγευτικό εκκλησάκι στο κέντρο τις Αθήνας την Αγία Σοφία Ακροπόλεως όπου αν ψάχνετε εκκλησία στο κέντρο σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και η απογευματινή ώρα έδιναν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Ο μικρός Στράτος αν και έκλαψε λιγάκι πήρε πλέον το όνομα του και σειρά είχε ένα υπέροχο τραπέζι για τους καλεσμένους του στο Dionysos Zonars.

Dionysos Zonar’s 

Με θέα την ακρόπολη και σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία βρίσκεται το Dionysos Zonars, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που μπορεί να φιλοξενήσει το event σας. Τα κεριά, ατμοσφαιρικά φώτα της πόλης μας έδωσαν πολύ όμορφες εικόνες και κυριολεκτικά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να φωτογραφίζουμε.

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας προτείνουμε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να μη φοβηθείτε να οργανώσετε μια Χριστουγεννιάτικη βάπτιση, όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες θα είναι μαγικές!

Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση βάπτισης: Eternal Studios
Εvent planning & στολισμός: Caramelino Art
Εκκλησία βάπτισης: Αγία Σοφία Ακροπόλεως
Χώρος δεξίωσης: Dionysos Zonar’s

μοιραστειτε αυτη την ιστορια