Βάπτιση στο zonars candybar

Βάπτιση στην Αγία Σοφία Ακροπόλεως (Διόνυσος Zonar’s)

Τον προηγούμενο καλοκαίρι με προσέγγισε μια υπέροχη οικογένεια για τη βάπτιση του μικρού Στράτου. Η βάπτιση είχε προγραμματιστεί σε έναν ιδιαίτερο μήνα για πολλούς (αλλά κατά τη γνώμη μου ιδανικό), τον Δεκέμβριο. Είχα να κάνω με μια ακρώς χριστουγεννιάτικη βάπτιση στην Αγία Σοφία Ακροπόλεως και έπειτα στο Διόνυσος Zonar’s.

Φυσικά, από μεριάς μου ενθουσιαστήκα με την ιδέα ειδικά όταν έμαθα ότι τη διοργάνωση την είχε αναλάβει το Caramelino Art οπου είναι ένας από τους αγαπημένους μου επαγγελματίες στον χώρο. Η βάπτιση είχε θέμα τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα τον καρυοθραύστη.

Αγία Σοφία Ακροπόλεως

Η βάπτιση έγινε σε ένα μαγευτικό εκκλησάκι στο κέντρο τις Αθήνας την Αγία Σοφία Ακροπόλεως όπου αν ψάχνετε εκκλησία στο κέντρο σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και η απογευματινή ώρα έδιναν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Ο μικρός Στράτος αν και έκλαψε λιγάκι πήρε πλέον το όνομα του και σειρά είχε ένα υπέροχο τραπέζι για τους καλεσμένους του στο Dionysos Zonars.

Dionysos Zonar’s 

Με θέα την ακρόπολη και σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία βρίσκεται το Dionysos Zonars, ένα εξαιρετικό εστιατόριο που μπορεί να φιλοξενήσει το event σας. Τα κεριά, ατμοσφαιρικά φώτα της πόλης μου έδωσαν πολύ όμορφες εικόνες και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να σταματήσω να φωτογραφίζω.

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση

Κλείνοντας θέλω να σας προτείνω να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να μη φοβηθείτε να οργανώσετε μια Χριστουγεννιάτικη βάπτιση, όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες θα είναι μαγικές!

Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση βάπτισης: Eternal Studios
Εvent planning & στολισμός: Caramelino Art
Εκκλησία βάπτισης: Αγία Σοφία Ακροπόλεως
Χώρος δεξίωσης: Dionysos Zonar’s

Similar Posts