τρενάκι βάπτισης κτήμα the residence

Βάπτιση στο κτήμα The Residence

Τον περασμένο Ιούνιο είχα τη χαρά να αναλάβω μια βάπτιση στο κτήμα The Residence στην Βαρυμπόμπη, μαζί μου επικοινώνησε μια υπέροχη οικογένεια για τη φωτογράφιση της βάπτισης του μικρού Αλέξανδρου. Όταν η μαμά επιλέγει το θέμα τις βάπτισης να είναι κάτι που αγαπάει ο μεγαλύτερος γιος τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μαγικό, ειδικά αν υπάρχουν και συνεργάτες που μπορούν να το υλοποιήσουν.

Βάπτιση στο κτήμα The Residence

Το κτήμα The Residence βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη σε έναν καταπράσινο χώρο που διαφέρει από όσα κτήματα έχω φωτογραφίσει στην Αττική. Όπως το λέει και το όνομα του ο χώρος φέρνει περισσότερο σε ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι παρά σε κτήμα γάμου ή βάπτισης. Η τοποθεσία, ο χώρος και η θερμή φιλοξενία του προσωπικού το έχουν τοποθετήσει αρκετά ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μου κτήματα γάμου και βάπτισης που έχω παρεβρεθεί.

Η ομάδα του Caramelino Art ανέλαβε τον στολισμό της βάπτισης, το candy bar και το να διαμορφώσει τον υπέροχο χώρο του κτήματος. Ήμουν ενθουσιασμένος με τον στολισμό και έμεινα πραγματικά άφωνος όταν είδα ότι στον χώρο υπήρχε και ένα πραγματικό τρενάκι για τα μικρά παιδιά όπου έδειχναν να το διασκεδάζουν.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όλα ήταν υπέροχα  με τη φωτογράφιση αλλά και τη βιντεοσκόπηση όπου ο μικρός Αλέξανδρος μας χάρισε υπέροχες πόζες. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, ο χώρος αλλά και η θετική διάθεση των καλεσμένων συνέβαλαν στο να βγάλω μερικές από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες.

Σας άρεσε η βάπτιση του μικρού Αλέξανδρου και οργανώνετε την βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας; Θα χαρώ να συζητήσουμε καθώς και να σας δείξω περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενες δουλειές που έχω κάνει, ας σχεδιάσουμε μαζί μια υπέροχη βάπτιση για το παιδί σας με φωτογραφίες που θα κρατήσει για πάντα.

Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση βάπτισης: Eternal Studios
Εvent planning & στολισμός: Caramelino Art
Λουλούδια: Studio 7
Κτήμα βάπτισης: The Residence Βαρυμπόμπη

Similar Posts