Βάπτιση στο κτήμα The Residence

Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε τη χαρά να αναλάβουμε μια βάπτιση στο κτήμα The Residence στην Βαρυμπόμπη, μαζί μας επικοινώνησε μια υπέροχη οικογένεια για τη φωτογράφιση της βάπτισης του μικρού Αλέξανδρου. Όταν η μαμά επιλέγει το θέμα τις βάπτισης να είναι κάτι που αγαπάει ο μεγαλύτερος γιος τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μαγικό, ειδικά αν υπάρχουν και συνεργάτες που μπορούν να το υλοποιήσουν.

Βάπτιση στο κτήμα The Residence

Το κτήμα The Residence βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη σε έναν καταπράσινο χώρο που διαφέρει από όσα κτήματα έχουμε φωτογραφίσει στην Αττική. Όπως το λέει και το όνομα του ο χώρος φέρνει περισσότερο σε ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι παρά σε κτήμα γάμου ή βάπτισης. Η τοποθεσία, ο χώρος και η θερμή φιλοξενία του προσωπικού το έχουν τοποθετήσει αρκετά ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μας κτήματα γάμου και βάπτισης που έχουμε παραβρεθεί.

Η ομάδα του Caramelino Art ανέλαβε τον στολισμό της βάπτισης, το candy bar και το να διαμορφώσει τον υπέροχο χώρο του κτήματος. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τον στολισμό και μείναμε πραγματικά άφωνοι όταν είδαμε ότι στον χώρο υπήρχε και ένα πραγματικό τρενάκι για τους μικρούς μας φίλους όπου έδειχναν να το διασκεδάζουν. Σίγουρα αυτή η βάπτιση στο κτήμα The Residence θα μας μείνει αξέχαστη.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όλα ήταν υπέροχα  με τη φωτογράφιση αλλά και τη βιντεοσκόπηση όπου ο μικρός Αλέξανδρος μας χάρισε υπέροχες πόζες. Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, ο χώρος αλλά και η θετική διάθεση των καλεσμένων συνέβαλαν στο να βγάλουμε μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες.

Σας άρεσε η βάπτιση του μικρού Αλέξανδρου και οργανώνετε την βάπτιση του μικρού ή της μικρής σας; Θα χαρούμε να συζητήσουμε καθώς και να σας δείξουμε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενες δουλειές μας, ας σχεδιάσουμε μαζί μια υπέροχη βάπτιση για το παιδί σας με φωτογραφίες που θα κρατήσει για πάντα.

Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση βάπτισης: Eternal Studios
Εvent planning & στολισμός: Caramelino Art
Λουλούδια: Studio 7
Κτήμα βάπτισης: The Residence Βαρυμπόμπη

μοιραστειτε αυτη την ιστορια