Γάμος στους Αμπελώνες Μάρκου

Η φετινή χρονιά συνεχίζει να μας δίνει υπέροχους γάμους. Αυτή την φορά θα δούμε την φωτογράφιση ενός γάμου στους Αμπελώνες Μάρκου. 

Έχοντας φωτογραφίσει ένα φιλικό τους ζευγάρι στην Σίφνο ο Δημήτρης και η Φωτεινή μας εμπιστεύτηκαν να φωτογραφίσουμε και τον δικό τους γάμο. Επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού στην Παιάνια σε ένα πολύ όμορφο και γραφικό εκκλησάκι.

Το ζευγάρι μας επέλεξε να κάνει έναν ρομαντικό γάμο, πράγμα που φαινόταν απο τον στολισμό, την τοποθεσία αλλά και το χώρου δεξίωσης που επέλεξαν. Όλες οι παραπάνω επιλογές τους έδεσαν απόλυτα με το βασικότερο στοιχείο κάθε γάμου, την αγάπη και τον έρωτα.

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος τους και άρχισε να πέφτει το φως σειρά είχε η δεξίωση και το party τους. Φωτογραφίσαμε πρώτη φορά γάμο στους Αμπελώνες Μάρκου και έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα! Ο μεγάλος χώρος της δεξίωσης με τα ρομαντικά φωτάκια, το πέτρινο στοιχείο, το ευγενέστατο προσωπικό και το εξαιρετικό μενού δημιούργησαν μια μοναδική βραδία για όλους τους καλεσμένους.

Η συνέχεια; Χορός, τραγούδι, ποτό και ξανά χορός! Ένα απο τα αγαπημένα μας σημεία που φροντίζουμε να ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάθε φωτογράφιση γάμου είναι το party. Στο συγκεκριμένο όλοι οι καλεσμένοι καθώς και το ζευγάρι μας έδειχναν να το χαίρονται με την ψυχή τους. Εμείς απο αυτόν τον υπέροχο γάμο στους Αμπελώνες Μάρκου κρατάμε μερικές πολύ όμορφες αναμνήσεις και φυσικά μερικές φωτογραφίες που θα μοιραστούμε μαζί σας. Δημήτρη και Φωτεινή να ζήσετε!

Εκκλησία: Ιερός Ναός Γέννησης Χριστού, Παιανία

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Χώρος δεξίωσης: Αμπελώνες Μάρκου

SHARE THIS STORY