Γάμος με λίγα άτομα, 5 λόγοι που αξίζει να το τολμήσετε!

Ένας γάμος με λίγα άτομα στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι ένα τόσο συνηθισμένο φαινόμενο (αν και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να έχουν λιγότερους καλεσμένους) αλλά πιστέψτε μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν με μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Ένας γάμος με λίγους καλεσμένους μπορεί να είναι υπέροχος, οργανώστε έναν μικρό γάμο, επενδύστε σε όμορφες λεπτομέρειες και φτιάξτε ένα υπέροχο event.

Λιγότεροι καλεσμένοι, περισσότερη διασκέδαση

Έχουμε φωτογραφίσει αρκετούς γάμους και έχουμε παρατηρήσει ότι συνήθως σε έναν γάμο με λίγα άτομα οι καλεσμένοι το διασκεδάζουν παραπάνω. Σε μικρότερους κύκλους όλοι είναι πιο άνετα μεταξύ τους και γίνονται εύκολα μια μεγάλη παρέα που θα χορέψει και θα διασκεδάσει μαζί σας μέχρι το πρωί.

Ευελιξία

Είναι πολλά ζευγάρια ζηλεύουν έναν destination γάμο σε έναν αγαπημένο τους προορισμό. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρετε έναν γάμο με 100 άτομα παρά με 300 καλεσμένους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, ταξιδέψτε σε κάποιο όμορφο νησί με τους καλεσμένους σας και κάντε τον γάμο που πάντα ονειρευόσασταν.

Ποιότητα > Ποσότητα

Είναι λογικό πως ένας γάμος με λίγα άτομα θα έχει και πολύ λιγότερες οικονομικές απαιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε επιλογές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κάνατε, ένα νυφικό που θα σας αρέσει περισσότερο, ένα διαφορετικό μενού ή ακόμα και μια φωτογράφιση next day σε έναν προορισμό εκτός Αθήνας. Αν όμως θέλετε να κρατήσετε τα έξοδα του γάμου σας χαμηλά τότε περιορίζοντας τους καλεσμένους σας μπορείτε να φέρετε το budget του γάμου σας εκεί που το θέλετε.

Ξεχωρίστε και δημιουργήστε μια νέα εμπειρία

Ο γάμος με λίγους καλεσμένους είναι μια ιδανική ευκαιρία για να ξεφύγετε εντελώς από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσετε μια νέα εμπειρία για τους φίλους σας πριν η μετά τον γάμο. Σε ένα γάμο με 50 ή 100 άτομα που τους γνωρίζετε όλους πολύ καλά είναι σίγουρο ότι θα γλιτώσετε τις τυπικότητες και θα κάνετε κάτι που πραγματικά αγαπάτε πχ γάμος σε beach bar, ένα ταξίδι και γάμος σε ένα νησί με τους κολλητούς σας.

Θα έχετε καλύτερες φωτογραφίες

Ένας γάμος με λίγα άτομα είναι ο ιδανικός για φωτογράφιση, υπάρχει πάντα ο απαραίτητος χρόνος που χρειαζόμαστε και φυσικά είστε πιο ήρεμοι και με λιγότερο άγχος αφού δίπλα σας θα έχετε μόνο ανθρώπους που γνωρίζετε αρκετά καλά.

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε για τον δικό σας γάμο, μέχρι τότε μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με την οργάνωση του γάμου σας καθώς και να διαβάσετε περισσότερα tips στο blog μας.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα