Γάμος στην Αγία Παρασκευή (Ζάππειο)

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα περισσότερα ζευγάρια που σχεδίαζαν τον γάμο τους, πολλές αναβολές, αλλαγές στις ημερομηνίες και κάποιες ακυρώσεις. Μέσα σε αυτή την χρονιά όμως είχαμε και ζευγάρια που είχαν σκοπό να παντρευτούν παρά τις δυσκολίες που τύχαιναν στο δρόμο τους και πιστέψτε μας άξιζε τον κόπο μιας και όλοι οι γάμοι που φωτογραφίσαμε το 2020 ήταν υπέροχοι!

Γνωρίσαμε την Σοφία και τον Παναγιώτη μέσα από μια συνάδελφο φωτογράφο όπου μας πρότεινε και όταν σε προτείνει ένας επαγγελματίας του χώρου είναι διπλή χαρά για εμάς. Από τα πρώτα μας ραντεβού είδαμε πόσο άνετο και χαρούμενο είναι το ζευγάρι, είχαν κάνει αρκετά σχέδια για τον γάμο τους και σκοπός μας ήταν να τους δώσουμε φωτογραφίες και βίντεο έτσι ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί.

Η εκκλησία που επέλεξαν ήταν η Αγία Παρασκευή Ασπροπύργου, ένα πολύ όμορφο και γραφικό εκκλησάκι στην άκρη της Αθήνας. Ξεκινήσαμε την μέρα μας με την προετοιμασία της Σοφίας όπου στο σπίτι ήταν όλα τόσο όμορφα διακοσμημένα και προσεγμένα, ήταν ξεκάθαρο ότι θα έχουμε έναν elegant γάμο με υπέροχες εικόνες. Αφού τελειώσαμε με την προετοιμασία την νύφης συνεχίσαμε στο σπίτι του Παναγιώτη, οι φίλοι, η οικογένεια και όλοι οι αγαπημένοι του ήταν εκεί με πολύ κέφι, διάθεση και ποτό θέλοντας όλοι να πάρουν μέρος στην προετοιμασία του γαμπρού.

Σειρά τώρα έχει το μυστήριο, ένας υπέροχος γάμος σε μια όμορφα στολισμένη εκκλησία γεμάτος συγκίνηση λίγο πριν να πέσει το φως του ήλιου. Αφήσαμε την Αγία Παρασκευή και πήγαμε στον χώρο δεξίωσης, μια υπέροχη αυλή που με τα φαναράκια και τα φώτα την καθιστούσαν ιδανική για ένα party γάμου. Πυροτεχνήματα, μουσική, χορός και άφθονη διασκέδαση ήταν τα συστατικά για μια τέλεια νύχτα.

Φωτογράφιση Next day στο Ζάππειο

Μετά από λίγες μέρες είχαμε προγραμματίσει την φωτογράφιση next day, προορισμός; Το Ζάππειο και η παραλιακή! Η Αθήνα έχει τόσα μαγευτικά σημεία και αν τα συνδυάσεις με υπέροχες ιδέες όπως ένα vintage αυτοκίνητο τότε οι φωτογραφίες σας θα είναι σίγουρα μαγικές.

Εκκλησία: Αγία Παρασκευή Ασπρόπυργος

Χώρος δεξίωσης: Amylo Bar Restaurant

Φωτογράφιση γάμου: Eternal Studios

Φωτογράφιση Next day: Ζάππειο

Αυτοκίνητο: Drive Vintage

Special thanks: Μαριβάσια Μιχαηλίδου

μοιραστειτε αυτη την ιστορια