Γάμος στον Άγιο Νεκτάριο Βούλας (Varkiza Resort)

Αυτή την φορά ένα ζευγάρι από την Αμερική ο Χάρης και η Carisa αποφάσισαν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα με τους αγαπημένους και να γιορτάσουν όλοι μαζί τον γάμο τους. Έναν γάμο που ξεκίνησε από τον Άγιο Νεκτάριο στην Βούλα και κατέληξε στο Varkiza Resort.

Η ημέρα του γάμου τους ξεκίνησε από νωρίς με την φωτογράφιση των προετοιμασιών τους όπου έγιναν κοντά στην εκκλησία. Και στα δύο σπίτια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς οι φίλοι και οι οικογένειες τους και επικρατούσε μια άκρως χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αφού έγινε το ντύσιμο τους και βγάλαμε τις απαραίτητες οικογενειακές φωτογραφίες σειρά είχε μια φωτογράφιση γάμου στον Άγιο Νεκτάριο Βούλας.

Φωτογράφιση γάμου στον Άγιο Νεκτάριο Βούλας

Στην εκκλησία δεν έλειπαν μερικά μικρά ευτράπελα όπως το να μείνει το νυφικό αμάξι στον δρόμο αλλά όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Σε λίγο η Carisa ήταν στα σκαλιά της εκκλησίας και ήταν ώρα να ξεκινήσει ο γάμος τους! Ο πατέρας του Χάρη ήταν ιερέας και τέλεσε το μυστήριο πράγμα που έκανε τον γάμο τους πολύ συγκινητικό.

Φωτογράφιση γάμου στο Varkiza Resort

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος και άρχισε να νυχτώνει σειρά είχε η δεξίωση τους στο Varkiza Resort δίπλα στην θάλασσα. Τον στολισμό της δεξίωσης είχε αναλάβει το Dorian Flowers και ομολογουμένως είχε κάνει εξαιρετική δουλεία. Μετά από μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο με πυροτεχνήματα ακολούθησε το party τους όπου η πίστα δεν άδειασε στιγμή και όλοι οι καλεσμένοι είχαν γίνει μια μεγάλη παρέα που δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωί!

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε η next day φωτογράφιση που δεν θα μπορούσε να γίνει κάπου αλλού εκτός από το κέντρο της Αθήνας. Ζάππειο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αναφιώτικα ήταν μερικές από τις τοποθεσίες που επέλεξα για την φωτογράφιση τους με σκοπό να δημιουργήσω ένα άλμπουμ που σε κάθε σελίδα του θα θυμίζει Ελλάδα!

Εκκλησία: Άγιος Νεκτάριος Βούλας

Χώρος δεξίωσης: Varkiza Resort

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Makeup artist: Irene Kyranis

Hair Stylist: Nina Kopsia

Wedding decoration: Dorian Flowers

SHARE THIS STORY