Γάμος στο κτήμα Royal Garden

Ο Ιούλιος φέτος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μία φωτογράφιση γάμου που περιμέναμε αρκετό καιρό το γάμο του Θανάση και της Νάνσυς στο κτήμα Royal Garden στον Ασπρόπυργο.

Τους γνωρίσαμε τον χειμώνα που μας πέρασε κατά την αναζήτηση τους για φωτογράφο γάμου και από την αρχή είδαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ένα πολύ όμορφο ζευγάρι με άψογη αισθητική και χιούμορ. Επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στη συνέχεια στο κτήμα Royal στον Ασπρόπυργο.

Την ημέρα του γάμου τους ξεκινήσαμε από νωρίς τη μέρα μας όπου φωτογραφίσαμε και τις δύο προετοιμασίες τους. Ο βασικός μας στόχος; Να δώσουμε υπέροχες, φυσικές φωτογραφίες γάμου και να απαθανατίσουμε όλες αυτές τις όμορφες ιστορίες όσο εκτυλίσσονταν μπροστά στον φακό μας.

Όταν το ζευγάρι μας ήταν πλέον έτοιμο συνεχίσαμε στην Εκκλησία, επέλεξαν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στον Ασπρόπυργο που είναι μια αρκετά ευρύχωρη και όμορφη εκκλησία. Για τον στολισμό επέλεξαν να είναι σε ύφος boho όπου ταίριαζε απόλυτα με όλη την αισθητική του γάμου τους.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση του γάμου τους ήρθε η ώρα για την δεξίωση και το party τους! Στον Ασπρόπυργο θα βρούμε το κτήμα Royal, ένας νέος υπέροχος χώρος ιδανικός για να καλύψει την δεξίωση του γάμου σας. Τα παιδία είχαν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική είσοδο με πυροτεχνήματα που διήρκησαν μέχρι τον πρώτο τους χορό. Μια νύχτα με αρκετό χορό, ποτό και χαμόγελα είναι η συνταγή για ένα επιτυχημένο party γάμου και ο Θανάσης με τη Νάνσυ σίγουρα το κατάφεραν!

Θανάση και Νάνσυ σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε ως φωτογράφους του γάμου σας, περάσαμε υπέροχα και σας ευχόμαστε να ζήσετε!

Εκκλησία: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Ασπρόπυργος

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Χώρος δεξίωσης: The Royal Garden & Venue, Ασπρόπυργος

SHARE THIS STORY