δεξίωση γάμου στο κτήμα Royal Garden

Γάμος στο κτήμα Royal Garden

Ο Ιούλιος φέτος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μία φωτογράφιση γάμου που περίμενα αρκετό καιρό το γάμο του Θανάση και της Νάνσυς στο κτήμα Royal Garden στον Ασπρόπυργο.

Τους γνωρισά τον χειμώνα που μας πέρασε κατά την αναζήτηση τους για φωτογράφο γάμου. Από την αρχή είδα ότι είχα να κάνω με ένα πολύ όμορφο ζευγάρι με άψογη αισθητική και χιούμορ. Επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στη συνέχεια στο κτήμα Royal στον Ασπρόπυργο.

Την ημέρα του γάμου τους ξεκίνησα από νωρίς τη μέρα όπου φωτογράφισα και τις δύο προετοιμασίες τους. Ο βασικός μου στόχος; Να δώσω φυσικές φωτογραφίες γάμου και να απαθανατίσω όλες αυτές τις όμορφες ιστορίες όσο αυτές εκτυλίσσονταν μπροστά στον φακό μου.

Όταν τελείωσαν οι προετοιμασίες τους συνέχισα στην Εκκλησία, επέλεξαν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στον Ασπρόπυργο που είναι μια αρκετά ευρύχωρη και όμορφη εκκλησία. Για τον στολισμό επέλεξαν να είναι σε ύφος boho όπου ταίριαζε απόλυτα με όλη την αισθητική του γάμου τους.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση του γάμου τους ήρθε η ώρα για την δεξίωση και το party τους! Στον Ασπρόπυργο θα βρούμε το κτήμα Royal, ένας νέος υπέροχος χώρος ιδανικός για να καλύψει την δεξίωση του γάμου σας. Ο Θανάσης και η Νάνσυ είχαν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική είσοδο με πυροτεχνήματα που διήρκησαν μέχρι τον πρώτο τους χορό. Μια νύχτα με αρκετό χορό, ποτό και χαμόγελα είναι η συνταγή για ένα επιτυχημένο party γάμου και ο Θανάσης με τη Νάνσυ σίγουρα το κατάφεραν!

Θανάση και Νάνσυ σας ευχαριστώ που με επιλέξατε ως φωτογράφο του γάμου σας, μου δώσατε την ευκαιρία να βγάλω υπέροχες φωτογραφίες! Να ζήσετε!

Εκκλησία: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Ασπρόπυργος

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Χώρος δεξίωσης: The Royal Garden & Venue, Ασπρόπυργος

Similar Posts