Γάμος στο κτήμα The Residence

Ένας ακόμα γάμος που θέλω να μοιραστώ είναι ο γάμος του Δημήτρη και της Ζωής στο κτήμα The Residence στη Βαρυμπόμπη. Τους είχα γνωρίσει για πρώτη φορά όταν φωτογράφιζα τον γάμο της αδερφής της Ζωής και από την αρχή κατάλαβα ότι έχω να κάνω με δύο υπέροχους ανθρώπους. 

Με όλα τα ζευγάρια που συνεργάζομαι φροντίζω να μιλάμε συχνά να σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού του γάμου τους έτσι ώστε την ημέρα του γάμου τους να ξέρω ακριβώς τι θέλουν και να υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας. Στόχος μου είναι να τους παρέχω φυσικές και αυθόρμητες φωτογραφίες όσο διηγούμαι την ιστορία του γάμου τους.

Φωτογράφιση προετοιμασίας γαμπρού & φωτογράφιση προετοιμασίας νύφης

Η εισαγωγή στην ιστορία τους ξεκινάει με τις προετοιμασίες τους, φίλοι και συγγενείς είχαν έρθει από νωρίς στα δύο σπίτια που θα γινόντουσαν οι προετοιμασίες. Στο σπίτι του Δημήτρη υπήρχε αρκετά παρεΐστικη διάθεση όπου το ντύσιμο του ανέλαβαν οι φίλοι του. Αντίστοιχα στο σπίτι της Ζωής το ντύσιμο ανέλαβε η οικογένεια της και οι φίλες της. Τα γέλια και η συγκίνηση κυριαρχούσαν και στα δύο σπίτια και προμήνυαν το τι θα ακολουθήσει.

Φωτογράφιση γάμου στο κτήμα The residence

Το κτήμα είχε στολιστεί με υπέροχα λουλούδια και το φως του ήλιου έκανε την ατμόσφαιρα να μοιάζει μαγική. Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν και μαζί με αυτούς έφτασε και το ζευγάρι μας. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γάμου τους ήταν σίγουρα η άφιξη της Ζωής με την συνοδεία του πατέρα της όπου και ο Δημήτρης και ο πατέρας της είχαν συγκινηθεί αρκετά.

Μετά από έναν υπέροχο γάμο σειρά είχε η δεξίωση και το party τους! Ο χώρος της δεξίωσης είχε διαμορφωθεί πολύ όμορφα με τα φώτα, τη μουσική και την χαρούμενη διάθεση που επικρατούσε να εγγυώνται μια άκρως χορευτική βραδιά. Όπως ήταν αναμενόμενο το party συνεχίστηκε μέχρι το πρωί και ήταν σίγουρα ένας από τους πιο ωραίους γάμους της σεζόν. Δημήτρη και ζωή να ζήσετε!

Κτήμα γάμου & χώρος δεξίωσης: The Residence

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Wedding decoration: Kipos Deco

Photo booth: Party Booth

SHARE THIS STORY