Γάμος στο κτήμα Cataleya

Ένας ακόμα γάμος ολοκληρώθηκε, σε αυτό το post θα μοιραστώ μαζί σας έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο στο κτήμα Cataleya.

Με τον Στέφανο και την Μάρω γνωριστήκαμε αρκετό καιρό πριν τον γάμο τους. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πάρα πολύ η αισθητική τους και το ότι είχαν σχεδιάσει για τον γάμο τους. Ήταν μάλιστα από τα ζευγάρια που πρώτα έκλεισαν τον φωτογράφο του γάμου τους και μετά το κτήμα τους. 

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί μήνες πριν τον γάμο τους κάνοντας μια pre wedding φωτογράφιση όπου μας έφερε αρκετά κοντά, με τις φωτογραφίες που βγάλαμε δημιούργησαμε ένα υπέροχο βιβλίο ευχών και μερικά πολύ όμορφα save the date.

Την ημέρα του γάμου τους ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του Στέφανου, αφού φωτογράφισα τα γαμπριάτικα του τότε συνέχισαμε στο ντύσιμο του. Ένα από τα αγαπημένα μου σημεία για ντύσιμο γαμπρού είναι οι εξωτερικοί κήποι, σε αυτές τις περιπτώσεις το φυσικό φως είναι διάχυτο και μας δίνει υπέροχες φωτογραφίες.

Σειρά είχε η φωτογράφιση της νυφικής προετοιμασίας όπου η Μάρω και οι φίλες τις μας υποδέχτηκαν σε έναν πολύ minimal χώρο. Προτιμώ πάντα να φωτογραφίζω σε σημεία με φωτεινές αποχρώσεις και στοιχεία που δεν αποσπούν την προσοχή, σκοπός μου είναι να κάνω το ζευγάρι να ξεχωρίζει και να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της κάθε φωτογραφίας.

Γάμος στο κτήμα Cataleya

Λίγες ώρες μετά σειρά είχε ο γάμος τους, ένας υπέροχος Ευαγγελικός γάμος με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Όταν πλέον το μυστήριο τους είχε ολοκληρωθεί και το φως ήταν ακόμα στην διάθεση μας το εκμεταλευτήκαμε και κάναμε μια mini φωτογράφιση. Όταν υπάρχει διαθέσιμο φως και έχουμε χρόνο να βγάλουμε φωτογραφίες τότε η φωτογράφιση next day δεν είναι απαραίτητη (διαβάστε πότε είναι οι κατάλληλη ώρα για τον γάμο σας). 

Σειρά πλέον είχε εντυπωσιακή είσοδο τους όπου αντί για τούρτα επέλεξαν να έχουν μια πολύ έξυπνη εναλλακτική, ένα champagne tower! Η βραδιά κύλησε με πολύ ποτό, latin και φυσικά πολύ κέφι αυτούς και τους καλεσμένους τους.

Κτήμα γάμου – Χώρος δεξίωσης: Κτήμα Cataleya

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Makeup artist: Irene Kyranis

Hair Stylist: Nina Kopsia

Wedding planning: Alkistis Kavaka

Προσκλητήρια: Idiotech Design

SHARE THIS STORY