Γάμος στο Casa 28 (κτήμα 28)

Με τον Γιώργο και την Χριστίνα γνωριστήκαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο περίπου 10 μήνες πριν τον γάμο τους και μπορώ να πω πως από την αρχή ταιριάξαμε. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει χημεία με τους επαγγελματίες σας, πόσο μάλλον με τον φωτογράφο σας που είναι ο μόνος επαγγελματίας που θα είναι δίπλα σας σχεδόν όλες τις ώρες του γάμου σας.

Αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο και την δεξίωση τους τον Ιούλιο στo Casa 28 (κτήμα 28) έναν φιλόξενο χώρο σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις Αφίδνες. Η συνεργασία μας βέβαια ξεκίνησε μήνες πριν με μια pre wedding φωτογράφιση στο Σούνιο που μας έφερε πιο κοντά και τους έδωσε την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον φακό.

Την ημέρα του γάμου τους ξεκινήσαμε από νωρίς με τις προετοιμασίες τους, κάναμε την αρχή με τον Γιώργο όπου στο σπίτι του επικρατούσε μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα με τους φίλους του να ανυπομονούν να τον ντύσουν γαμπρό. Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη προετοιμασία συνεχίσαμε στο σπίτι της Χριστίνας, εκεί οι ρυθμοί ήταν πιο ήρεμοι με κύριους πρωταγωνιστές εκείνη, την οικογένεια της και τα πολλά παρανυφάκια της.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες τους σειρά είχε ο γάμος τους! Ο χώρος του κτήματος είχε διαμορφωθεί υπέροχα και όλη η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ρομαντική. Μετά από πολύ ρύζι και πολλά χαμόγελα ο γάμος τους τελείωσε και σειρά είχε η δεξίωση τους. Η εντυπωσιακή είσοδος τους με πυροτεχνήματα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας βραδιάς με πολύ χορό και άφθονο κέφι για αυτούς και τους καλεσμένους τους.

Λίγες μέρες μετά είχαμε προγραμματίσει την φωτογράφιση next day τους, μετά από διάφορες προτάσεις μου καταλήξαμε στην Λίμνη Μπελέτσι, μια καταπράσινη τοποθεσία που μου δίνει πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Γιώργο και Χριστίνα σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, να ζήσετε!

Κτήμα γάμου – Χώρος δεξίωσης: Casa 28 – Κτήμα 28

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Make up artist: Gina Andriopoulou

Hairstylist: Maria Skourti

Barber: Hell’s Barber

Στολισμός – Florals: Κήπος Deco

Bridal Dress: Crochelle

Stationary: To Monogramma

SHARE THIS STORY