Γάμος στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου (Eleon Loft)

Ιούλιος, ένας κλασικός μήνας για αρκετούς γάμους στην Αττική. Αυτή την φορά είχαμε την τιμή να φωτογραφίσουμε τον γάμο του Στέφανου και της Κάτιας. Με τον Στέφανο γνωριζόμασταν αρκετό καιρό οπότε η χαρά που θα καλύπταμε τον γάμο του ήταν μεγάλη. Το ζευγάρι μας επέλεξε να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και να συνεχίσει με την δεξίωση στο Eleon Loft στο κέντρο της Αθήνας.

Γάμος στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου

Η εκκλησία ήταν από τις πιο όμορφες που έχουμε δουλέψει και την ίδια εντύπωση νομίζουμε πως είχαν και οι καλεσμένοι του ζευγαριού. Από νωρίς ο κόσμος είχε αρχίσει να γεμίζει το προαύλιο και έφτασε η ώρα να γίνει η άφιξη της Κάτιας όπου έκανε την έκπληξη κάνοντας την είσοδο της με άμαξα θυμίζοντας γάμους σε άλλες εποχές. Μετά από ένα υπέροχο μυστήριο και αρκετά κιλά ρύζι στους νεόνυμφους ο γάμος τους ολοκληρώθηκε, αφήσαμε την Παναγίτσα στο Π. Φάληρο και ξεκινήσαμε για το Eleon Loft.

Γάμος στο Eleon Loft

Συνεχίσαμε στην δεξίωση στο Eleon Loft έναν εξαιρετικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας με μοναδική θέα την φωτισμένη Ακρόπολη. Το προσωπικό του μας υποδέχτηκε με την άψογη εξυπηρέτηση τους και όλα ήταν υπέροχα, ζεστός φωτισμός με background τα φώτα της πόλης ήταν μερικά από τα βασικά συστατικά τις βραδιάς! Σειρά είχε η είσοδος του ζευγαριού, ο πρώτος χορό και φυσικά το party. Ακόμα μια έκπληξη μας περίμενε, μια disco-μπάλα προδιάθετε την εξέλιξη της νύχτας όπου ο Στέφανος έκανε την εμφάνιση του με 80s ντύσιμο και διάθεση για πολύ χορό. Ένα σκηνικό σαν και αυτό έκανε τις φωτογραφίες και το βίντεο υπέροχα!

Η αλήθεια είναι πως ατρεύουμε αυτούς τους γάμους όπου το ζευγάρι, οι φίλοι και οι συγγενείς το χαίρονται πραγματικά και γίνονται μια μεγάλη παρέα όπου διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Ήταν ένας γάμος και μια υπέροχη συνεργασία που σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.  

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση: Eternal Studios
Εκκλησιά: Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου
Κέντρο Δεξίωσης: Eleon Loft Αθήνα

μοιραστειτε αυτη την ιστορια