Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε, να μάθουμε για εσάς και τα σχέδια που έχετε για την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης σας. Πολλά από τα ζευγάρια μας δεν γνωρίζουν από που να ξεκινήσουν για να επιλέξουν τον φωτογράφο τους και όλη η διαδικασία τους φαίνεται βουνό, εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο πιο απλή γίνεται και να καταλάβουμε τι ακριβώς έχετε φανταστεί για τις φωτογραφίες σας.

Το να βρείτε τον σωστό φωτογράφο είναι απαραίτητο για την ημέρα του γάμου ή της βάπτισης σας, είναι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σας από την αρχή της ημέρας σας μέχρι το πάρτι της δεξίωσης σας.

Είναι βασικό να επιλέξετε έναν φωτογράφο που θα ταιριάζετε και θα αισθάνεστε άνετα μαζί του, αυτό είναι ένα από τα βασικά συστατικά για να έχετε τις φωτογραφίες που ονειρεύεστε.

Ας γνωριστούμε

Στείλτε μας το μήνυμα σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή εναλλακτικά χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Απαντάμε στα μηνύματα σας μέσα σε 24 ώρες, σε περίπτωση που δεν δείτε κάποια απάντηση μέχρι τότε δείτε το spam folder σας.

Τηλέφωνο: 694-2449614
E-mail: contact@eternal-studios.gr