ιδανική ώρα γάμου φωτογράφιση

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να για να κάνω τον γάμο μου;

Η στιγμή του γάμου σου πλησιάζει, μια από τις πρώτες απορίες που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι είναι τι ώρα να προγραμματίσει τον γάμο του. Έχω φωτογραφίσει αρκετούς γάμους σχεδόν σε όλες τις ώρες, έχω κάνει γάμους στις Κυκλάδες νωρίς πρωί μέχρι και γάμους στην Αθήνα το βράδυ. Οπότε ποια είναι η καλύτερη ώρα να παντρευτείτε;

Ανάλογα με την εποχή αλλάζουν και οι ιδανικές συνθήκες, αλλά ένα είναι το συστατικό που θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό και θα σας δώσει υπέροχες φωτογραφίες, το φυσικό φως.

γάμος το απόγευμα φωτογράφιση σε κτήμα

Η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε τον γάμο σας είναι περίπου 2 ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα. Εκείνες τις ώρες ο ήλιος αρχίζει και κατεβαίνει και φωτίζει τα πρόσωπα σας με ένα μαλακό και άκρως κολακευτικό φως. Η είσοδος σας στην εκκλησία, το μυστήριο και οι φωτογραφίες σας μετά τον γάμο σας θα είναι υπέροχες.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι τον Ιούλιο προγραμματίστε τον γάμο σας περίπου στις 18:30 και έως τον Σεπτέμβριο η ιδανική ώρα γάμου είναι στις 18:00.

Είναι συχνό  φαινόμενο στην Ελλάδα λόγω ζέστης να κάνουμε τους γάμους μας αργά όπου έχει σχεδόν βραδιάσει με αποτέλεσμα ο στολισμός, το νυφικό σας και όσα άλλα έχετε επιλέξει με κόπο τόσο καιρό να χαθούν και να μην φαίνονται όπως τους αξίζει. Έχοντας φωτογραφίσει πάνω από 150 γάμους τα τελευταία χρόνια μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι ελάχιστη διαφορά θα έχει στο θέμα ζέστης το να προγραμματίσετε τον γάμο σας 1 ώρα νωρίτερα, θα έχει όμως σίγουρη διαφορά στις φωτογραφίες σας μιας και είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε τον γάμο σας.

φωτογράφιση γάμου ηλιοβασίλεμα

Θα ήταν χαρά μου να σας βοηθήσω και σε άλλες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε με την οργάνωση του γάμου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να με ακολουθήσετε στο Facebook και Instagram για να μην χάσετε τα επόμενα tips.

Similar Posts