Ποια είναι η καλύτερη ώρα να για να κάνω τον γάμο μου;

Η στιγμή του γάμου σου πλησιάζει, μια από τις πρώτες απορίες που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι είναι τι ώρα να προγραμματίσει τον γάμο του. Έχουμε φωτογραφίσει αρκετούς γάμους σχεδόν σε όλες τις ώρες, έχουμε κάνει γάμους στις Κυκλάδες νωρίς πρωί μέχρι και γάμους στην Αθήνα το βράδυ. Οπότε ποια είναι η καλύτερη ώρα να παντρευτείτε;

Ανάλογα με την εποχή αλλάζουν και οι ιδανικές συνθήκες, αλλά ένα είναι το συστατικό που θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό και θα σας δώσει υπέροχες φωτογραφίες, το φυσικό φως.

Η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε τον γάμο σας είναι περίπου 2 ώρες πριν το ηλιοβασίλεμα. Εκείνες τις ώρες ο ήλιος αρχίζει και κατεβαίνει και φωτίζει τα πρόσωπα σας με ένα μαλακό και άκρως κολακευτικό φως. Η είσοδος σας στην εκκλησία, το μυστήριο και οι φωτογραφίες σας μετά τον γάμο σας θα είναι υπέροχες.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι τον Ιούλιο προγραμματίστε τον γάμο σας περίπου στις 18:30 και έως τον Σεπτέμβριο η ιδανική ώρα γάμου είναι στις 18:00.

Είναι συχνό  φαινόμενο στην Ελλάδα λόγω ζέστης να κάνουμε τους γάμους μας αργά όπου έχει σχεδόν βραδιάσει με αποτέλεσμα ο στολισμός, το νυφικό σας και όσα άλλα έχετε επιλέξει με κόπο τόσο καιρό να χαθούν και να μην φαίνονται όπως τους αξίζει. Ως φωτογράφοι γάμου όπου έχουμε φωτογραφίσει 150+ γάμους τα τελευταία χρόνια και μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ότι ελάχιστη διαφορά θα έχει στο θέμα ζέστης το να προγραμματίσετε τον γάμο σας 1 ώρα νωρίτερα, θα έχει όμως σίγουρη διαφορά στις φωτογραφίες σας μιας και είναι η καλύτερή ώρα για να κάνετε τον γάμο σας.

Θα ήταν χαρά μας να σας βοηθήσουμε και σε άλλες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε με την οργάνωση του γάμου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας ακολουθήσετε στο Facebook και Instagram για να μην χάσετε τα επόμενα tips μας.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα