Κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη

Εάν σχεδιάζετε τον γάμο σας στην Αθήνα τότε τα κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη είναι μια σίγουρη επιλογή έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε με μακρινές αποστάσεις. Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας και μέσα σε ένα υπέροχο δάσος η Βαρυμπόμπη πρέπει να είναι στην λίστα σας. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί μερικά κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη που έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια σε γάμους ή σε βαπτίσεις. Επιλέξαμε αυτά που έχουμε φωτογραφίσει και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμάς καθώς και τα ζευγάρια μας.

Κτήμα The Residence

Κοντά στα βασιλικά κτήματα Τατοΐου και δίπλα στην Βαρυμπόμπη υπάρχει το κτήμα The Residence, ένας καταπράσινος και ιδιαίτερος χώρος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη.

Εάν θέλετε έναν elegant γάμο ή βάπτιση το The residence είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα στον εσωτερικό του χώρο και έως 1000 στον εξωτερικό. Ο χώρος περιλαμβάνει πισίνα, δωμάτιο για τη νύφη και το υπέροχο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου.

Στον χώρο του The Residence έχουμε φωτογραφίσει μερικές από τις αγαπημένες μας βαπτίσεις. Κάθε σημείο του μπορεί να δώσει υπέροχες φωτογραφίες minimal αισθητικής αφού ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος, εάν θέλετε ένα υπέροχο event το κτήμα The Residence πρέπει να είναι σίγουρα μέσα στις επιλογές σας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από μια υπέροχη καλοκαιρινή βάπτιση που κάναμε στο κτήμα The Residence.

Κτήμα Ερωφίλη

Το κτήμα Ερωφίλη βρίσκεται στην οδό Τατοΐου και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη. Εάν αναζητείτε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τον γάμο ή την βάπτιση σας όλες τις ημέρες του χρόνου τότε το κτήμα Ερωφίλη δεν θα πρέπει να λείπει από την λίστα σας.

Στον χώρο του θα μπορέσετε να φιλοξενήσετε έως 550 άτομα, είναι διακοσμημένο σε minimal ύφος και περιλαμβάνει πισίνα και το εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού ώστε να μην ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους σας. Το κτήμα μας έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές και έχουμε φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το εκκλησάκι είναι σέ ένα υπέροχο σημείο όπου τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει ένα μαγικό πλαϊνό φως τις απογευματινές ώρες (διαβάστε περισσότερα για την ιδανική ώρα για τον γάμο σας).

Τέλος ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο προσωπικό του κτήματος που κάθε φορά είναι εξυπηρετικότατο και μας έχει φερθεί άψογα τόσο σε εμάς όσο και στα ζευγάρια που είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε.

Εδώ μπορείτε να δείτε έναν καλοκαιρινό γάμο που φωτογραφίσαμε στο κτήμα Ερωφίλη.

Κτήμα White

Ένα ακόμα πολυτελές κτήμα στην οδό Τατοΐου είναι το κτήμα White. Όπως μαρτυρεί και το όνομα του κυρίαρχα στοιχεία στην διακόσμηση του είναι η κομψότητα και το λευκό χρώμα. Το κτήμα white σας υποδέχεται σε ένα καταπράσινο τοπίο και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εκδηλώσεις έως 350 ατόμων όλη τη χρονιά.

Το κτήμα θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις έτσι ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε τον γάμο σας στο έπακρο και να μην ταλαιπωρηθείτε με περιττές μετακινήσεις μιας και στον χώρο του θα βρείτε και εκκλησάκι όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον γάμο ή την βάπτιση σας .

Το βράδυ ο χώρος μεταμορφώνεται και ο εξαιρετικός φωτισμός του θα σας δώσει την ευκαιρία να έχετε ατμοσφαιρικές και ονειρικές φωτογραφίες. Αν ψάχνετε έναν μοντέρνο και minimal κτήμα γάμου στην Βαρυμπόμπη τότε αξίζει να το βάλετε στην λίστα σας.

Κτήμα Γρέγου

Μέσα στο πανέμορφο δάσος της Βαρυμόμπης θα βρείτε το κτήμα Γρέγου. Το πέτρινο κτίσμα και η μοντέρνα αισθητική του ξύλου το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κτήματα γάμου στην Βαρυμπόμπη.

Στο κτήμα Γρέγου θα βρείτε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τον γάμο σας χειμώνα και καλοκαίρι μιας και ο χώρος είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Ο ζεστός χώρος, ο καταπράσινος κήπος και η πισίνα του κτήματος θα κάνουν τις φωτογραφίες σας μοναδικές.

Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν το παραμυθένιο εκκλησάκι που εκεί μπορείτε να κάνετε το μυστήριο σας και φυσικά τις μεγάλες τζαμαρίες όπου προσφέρουν μια πανοραμική θέα στην δεξίωση σας.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα