5 μέρη για φωτογράφιση next day

5 αγαπημένα μέρη για φωτογράφιση next day

Ένας από τους βασικότερους λόγους που αρκετά ζευγάρια με επιλέγουν για φωτογράφο του γάμου τους είναι η φωτογράφιση next day. Η φωτογράφιση next day ήρθε για να μείνει και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια την θεωρούν must για τον γάμο τους.

Την ημέρα του γάμου τους τα περισσότερα ζευγάρια είτε έχουν άγχος είτε βιάζονται να πάνε στην δεξίωση τους είτε έχουν επιλέξει να κάνουν τον γάμο τους αργά οπότε καταλήγουμε να έχουμε ελάχιστο φυσικό φως. Ως φωτογράφος γάμου θεωρώ απαραίτητη τη φωτογράφιση next day (που δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα την επόμενη ημέρα) μιας και θα μας δώσει μοναδικές φωτογραφίες. Πριν πάμε σε μερικές από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες μην ξεχάσετε να διαβάσετε το προηγούμενο άρθρο που θα σας βοηθήσει να δείτε η φωτογράφιση next day είναι απαραίτητη για τον γάμο σας.

Εθνικός κήπος – Ζάπειο Μέγαρο

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα καταπράσινο σημείο, ο Εθνικός κήπος. Στον Εθνικό Κήπο θα μπορέσετε να βγάλετε φωτογραφίες όχι μόνο σε πράσινο φόντο μιας και μέσα υπάρχουν πολλά σημεία ικανά να δώσουν διαφορετικά σκηνικά. Εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με το Ζάππειο Μέγαρο όπου θα σας δώσει μια πιο αριστοκρατική νότα στις φωτογραφίες σας.

φωτογράφιση next day στο Ζάππειο - μέρη για next day φωτογράφιση

Σούνιο

Ένα άλλο μαγευτικό σημείο κοντά στην Αθήνα είναι το Σούνιο που σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για φωτογράφιση next day. Απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια που θέλουν μια φωτογράφιση με φόντο την θάλασσα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μερικές απόκρυφες παραλίες και κάποια γραφικά σημεία στην περιοχή.

Πλάκα – Αναφιώτικα

Αν θέλετε οι φωτογραφίες του γάμου σας να είναι γεμάτες ρομαντισμό και να θυμίζουν μια Αθήνα άλλης εποχής τότε μια άλλη πολύ καλή επιλογή είναι η πλάκα και τα Αναφιώτικα. Τα γραφικά σοκάκια με θέα την Ακρόπολη θα σας δώσουν υπέροχες εικόνες.

Λίμνη δόξα

Σε απόσταση μόλις 2 μισή ώρες από την Αθήνα βρίσκεται η λίμνη δόξα. Μια εξαιρετική επιλογή αν αγαπάτε την φύση και σας αρέσουν τα μαγευτικά τοπία. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και περιμετρικά υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορούμε να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες.

φωτογράφιση next day λίμνη δόξα αλογα

Σαντορίνη

Απο την λίστα μου δεν θα μπορούσε να λείπει ο νούμερο ένα προορισμός για γάμους στην Ελλάδα, η Σαντορίνη. Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, τα γραφικά σοκάκια και οι εντυπωσιακές παραλίες τότε η Σαντορίνη αδιαμφισβήτητα πρέπει να είναι στην λίστα σας.

φωτογράφιση next day στην Σαντορινη

Φωτογράφιση στο εξωτερικό 

Η τελευταία μου πρόταση απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν κάτι το ξεχωριστό για τον γάμο τους. Μπορεί μια φωτογράφιση στο εξωτερικό να σας ακούγεται μια δύσκολη υπόθεση αλλά πιστέψτε με δεν είναι. Με το αεροπλάνο έχουμε την τύχη να έχουμε σε απόσταση 2-4 ωρών υπέροχες πόλεις όπως για παράδειγμα το Παρίσι, η Ρώμη, η Βαρκελώνη και άλλες πράγμα που κάνει την next day φωτογράφιση στο εξωτερικό πολύ προσιτή.

Αυτά ήταν τα 5+1 αγαπημένα μου μέρη μέρη για φωτογράφιση next day, αν σχεδιάζετε τον γάμο σας ή μια φωτογράφιση next day μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα ήταν χαρά μου να σας πω τις προτάσεις μου και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες φωτογραφίες.

Similar Posts