Γάμος στη Μεταμόρφωση Σωτήρος (Σταμάτα)

Η εκκλησία της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Σταμάτα είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας εκκλησίες για γάμο. Το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι και το καταπράσινο τοπίο δίνουν μαγικές εικόνες, ειδικά αν συνδυαστούν με ένα υπέροχο και χαμογελαστό ζευγάρι.

Γνωρίσαμε τον Σπύρο και την Κωνσταντίνα τον περασμένο χρόνο και από το πρώτο ραντεβού καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε απόλυτα στο ύφος τους και στο τι ψάχνουν στις φωτογραφίες του γάμου τους. Προγραμμάτισαν τον γάμο τους τον Ιούλιο στις 7:00 το απόγευμα, μια ιδανική ώρα αν θέλετε οι φωτογραφίες σας να είναι ηλιόλουστες και γεμάτες φως (διαβάστε για την ιδανική ώρα γάμου).

Ξεκινήσαμε την ημέρα του γάμου με την προετοιμασία του Σπύρου όπου η οικογένεια του μας υποδέχτηκε με πολλά χαμόγελα. Σε κάθε φωτογράφιση προετοιμασίας γάμου φροντίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στον γαμπρό και στη νύφη αλλά και στους αγαπημένους φίλους και συγγενείς τους που ήρθαν να μοιραστούν την χαρά τους.

Συνεχίσαμε με την προετοιμασία της νύφης όπου σε ένα υπέροχο σπίτι μας περίμενε η Κωνσταντίνα και οι φίλες της. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως φωτογράφοι γάμου όταν πηγαίνουμε σε κάποιο σπίτι να βρούμε σημεία που φωτίζονται σωστά και το background δεν έχει στοιχεία που θα αποσπούν την προσοχή, το σπίτι της Κωνσταντίνας ήταν ακριβώς όπως το θέλαμε! Αφού τελείωσε το νυφικό μακιγιάζ δεν άργησε να αρχίσει ο χορός και ήταν σίγουρα μια από τις πιο όμορφες προετοιμασίες νύφης που φωτογραφίσαμε πρόσφατα.

Αφού φωτογραφίσαμε και τις δύο προετοιμασίες σειρά τώρα είχε ο γάμος στη Μεταμόρφωση Σωτήρος. Ο γάμος στην συγκεκριμένη εκκλησία γίνεται έξω και αυτό είναι κάτι που κάνει τις φωτογραφίες γάμου πιο φωτεινές και πιο φυσικές. Έπειτα αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος τους συνεχίσαμε την φωτογράφιση του ζευγαριού στο προαύλιο της εκκλησίας όπου σε έναν τέτοιο καταπράσινο χώρο μπορούν να βγουν υπέροχες φωτογραφίες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μια φωτογράφιση next day.

Σε μια όμορφη αυλή με ρομαντικό φωτισμό στην Σταμάτα επέλεξαν να συνεχίσουν με την δεξίωση τους. Η αλήθεια είναι πως είχαμε καταλάβει από τις προετοιμασίες ότι θα είναι ένας γάμος που ο χορός και το κέφι θα ήταν ασταμάτητα και χαρήκαμε πολύ που επιβεβαιωθήκαμε. Φίλοι, συγγενείς αλλά και το ζευγάρι δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν και να χορεύουν χαρίζοντας μας μοναδικές φωτογραφίες. Σπύρο και Κωνσταντίνα να ζήσετε!

Εκκλησία: Μεταμόρφωση Σωτήρος Σταμάτα

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Wedding music: Soundcolor events

MUA & Stylling: Γεωργία Γεωργαντά

SHARE THIS STORY