Πως θα έχετε υπέροχες φωτογραφίες στην προετοιμασία νύφης

Σε αυτό το post θα ασχοληθούμε με μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σε μια φωτογράφηση γάμου, την προετοιμασία νύφης! Έχουμε φωτογραφίσει αρκετές νύφες τα τελευταία χρόνια και βάση της εμπειρίας μας συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε την μεγάλη μέρα σας.

Μείνετε πιστή στο πρόγραμμα σας.

Αν μας ρωτήσετε να σας πούμε ένα πράγμα που θα σας δώσει υπέροχες φωτογραφίες αδιαμφησβήτητα θα σας λέγαμε ότι αυτό είναι το πόσο κοντά θα μείνετε στο χρονοδιάγραμμα σας. Φροντίστε να έχετε κάνει το πρόγραμμα σας  έτσι ώστε να είστε έτοιμη με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας τουλάχιστον μιάμιση με δύο ώρες πριν να φύγετε από το σπίτι σας. Επίσης σημαντικό είναι πριν από εσάς να έχουν ετοιμαστεί και οι συγγενείς σας για τις οικογενειακές φωτογραφίες.

Προετοιμασία νύφης, ο χώρος σας

Επιλέξτε ένα φωτεινό δωμάτιο, το φυσικό φως τις ημέρας θα φωτίσει υπέροχα το πρόσωπο σας. Ιδανικά ο χώρος σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένος και να μην έχει περιττά αντικείμενα στο background που μπορεί να τραβούν την προσοχή στις φωτογραφίες. Ένα φωτεινό παράθυρο, ένας ουδέτερος τοίχος και μερικά όμορφα λουλούδια είναι ο ιδανικός χώρος για μια φωτογράφιση προετοιμασίας νύφης.

Το νυφικό σας πρέπει να φαίνεται

Ένα απο τα κύρια αντικέιμενα σε μία προετοιμασία νύφης είναι το νυφικό σας, κάνατε τόσο καιρό να το διαλέξετε και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι υπέροχο οπότε γιατί να το έχετε μέσα στην θήκη του; Κρεμάστε το νυφικό σας και συγκεντρώστε τα νυφικά αξεσουάρ, τα παπούτσια σας καθώς και το προσκλητήριο σας. Έτσι θα έχετε πιο εύκολα ότι χρειαστείτε και θα βοηθήσετε και τον φωτογράφο σας ώστε να τα φωτογραφίσει πιο γρήγορα.

Προσέξτε την κάθε λεπτομέρεια

Στολίστε το σπίτι σας με μερικά όμορφα λουλούδια που ταιριάζουν με τον στολισμό του γάμου σας, έχετε μαζί σας αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για εσάς, κρεμάστε το νυφικό σας σε μια ιδιαίτερη κρεμάστρα και έχετε έναν  όμορφο στυλό την ώρα που θα γράφετε τα ονόματα στα παπούτσια σας. Το Pinterest είναι ο καλύτερος σας φίλος, εκεί θα βρείτε άπειρες ιδέες σχετικά με την διακόσμηση. Λατρεύουμε τις μικρές πινελιές που θα έχετε στον χώρο σας, σίγουρα θα κάνουν τις φωτογραφίες σας ξεχωριστές.

Φροντίστε τον εαυτό σας

Συνήθως σε κάθε προετοιμασία νύφης όλα γίνονται τόσο γρήγορα και υπάρχει αρκετός κόσμος. Είναι πολύ βασικό να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς. Κάντε ένα μικρό γεύμα, χαλαρώστε με τις φίλες σας και πάνω απ΄όλα διασκεδάστε το μην ξεχνάτε ότι είναι η μέρα σας.

Ακολουθήστε το blog μας για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία νύφης καθώς και την οργάνωση του γάμου σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε για την ημέρα του γάμου σας.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα