ΣΧΟΛΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΙΠΑΝ

Λατρεύω την φωτογραφία και κάθε φορά προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Κάθε ζευγάρι για εμένα είναι ξεχωριστό και φροντίζω να έχετε την καλύτερη δυνατή φωτογραφική εμπειρία μαζί μου.

Ξεκινάμε να δουλεύουμε μαζί μήνες πριν τον γάμο σας και συνεχίζουμε μέχρι την τελική παράδοση των φωτογραφιών και του βίντεο σας επιμελώς και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Η αφοσίωσή μου στην ποιότητα αντανακλάται στις υψηλές αξιολογήσεις μου στο Google και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα είναι το χαμόγελο σας ξέροντας ότι ξεπέρασα τις προσδοκίες σας και δημιουργήσαμε μαζί, κάτι πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο!

φωτογράφιση next day σχόλια ζευγαριών

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ

«Ότι και να πω για τον Στέλιο είναι λίγο. Επαγγελματισμός, ευγένεια, ποιότητα, φιλική προσέγγιση. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόμασταν.»


STELIOS AND HIS TEAM WERE ABSOLUTELY INCREDIBLE

«The photos and video are stunning! Stelios was also super easy to work with, he was also incredibly responsive, which was especially useful in planning a destination wedding. Book him as your wedding photographer! You won’t regret it!»


ΤΟΣΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ NEXT DAY ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

«Την ημέρα του γάμου ήταν άριστος επαγγελματίας, προσπαθώντας να μη χάσει στιγμή τόσο από την προετοιμασία μας όσο και από το γαμήλιο πάρτι μας! Περάσαμε το ίδιο υπέροχα και στο next day όπου ο Στέλιος ήταν ακούραστος μέχρι να βγει το τέλειο αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες ήταν όλα όσα ακριβώς ζήσαμε εκείνη την ημέρα και αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο άλμπουμ μας.»


ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

«Από το πρώτο μας ραντεβού με τον Στέλιο έως το τελικό αποτέλεσμα ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε μαζί του! Κατάλαβε ποιο ήταν το όραμά μας και μας έκανε να αισθανθούμε άνετα την ημέρα του γάμου μας. Ο επαγγελματισμός του και το πάθος του για την δουλειά του, φαίνεται από το υλικό που μας παρέδωσε όπου μπορούμε να ξαναζήσουμε την μαγεία του γάμου μας ξανά και ξανά!»


σχόλια πελατών ζευγαριών

«Stelios did an amazing job with our wedding photography!»

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΑ

«Από το prewedding μέχρι και την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας μας έκανε να νιώσουμε άνετα στον φακό και το διασκεδάσαμε! Τόσο οι φωτογραφίες όσο και το βίντεο ήταν μαγικά! Η δουλειά τους “αφηγείται” την ιστορία του κάθε ζευγαριού και σε συνδυασμό με το ταλέντο, το μεράκι, την δημιουργικότητα, την υπευθυνότητα, την συνέπεια και την οργάνωση συνθέτουν την τέλεια ομάδα!»


Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ

«Από το πρώτο ραντεβού καταλάβαμε πόσο επαγγελματίας είναι και το τελικό αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει! Πραγματικά ήταν ο μόνος επαγγελματίας που συνεργαστηκαμε για τον γάμο μας για τον οποίον δεν είχαμε απολύτως κανένα άγχος…ίσα ίσα ήταν και πιο οργανωμένος από ότι εμείς! Τυπικοτατος, διακριτική παρουσία την ημέρα του γάμου, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.»


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ

«Ήμασταν σίγουροι πως η δουλειά που θα κάνει στο γάμο μας θα είναι καλή και θα μας αντιπροσωπεύει. Πραγματικά όμως το αποτέλεσμα μας εξέπληξε, δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε καλύτερο!
Οι φωτογραφίες συγκλονιστικές και η φωτογράφηση για το next day μαγική!»


ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ

«Άψογος επαγγελματίας! Ενώ έχει αποτύπωσει όλες τις στιγμές ταυτόχρονα έχει τόσο διακριτική παρουσια στο χώρο!! Ούτε μπορώ να φανταστώ πόση βροχή έφαγε την ημέρα του γάμου μας για να βγει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα!»


Όταν βλέπετε τις φωτογραφίες σας μέτα απο χρόνια, θέλω να σας επιστρέφουν όλες οι αναμνήσεις και να νιώθετε όλα οσα ζήσατε εκείνη την ημέρα.
Να έρχονται στην σκέψη σας τα χαμόγελα, η συγκίνηση και όλη η χαρά των αγαπημένων σας προσώπων που έιχαν έρθει να γιορτάσουν τη νέα σας αρχή.