Γάμος την εποχή του κορονοϊού, βοήθεια!

Αναμφισβήτητα η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη, πόσο μάλλον για τα ζευγάρια που σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους φέτος. Παρόλα αυτά σαν φωτογράφοι και βιντεογράφοι γάμου θα θέλαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για τους γάμους την εποχή του κορονοϊού και να σας βοηθήσουμε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη.


Ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά

Η πιο συχνή ερώτηση που δεχόμαστε είναι «Τι θα κάνω με τον γάμο μου; »  Δε χρειάζεται πανικός! Ηρεμήστε και βάλτε τις σκέψεις Σας σε τάξη, αυτή τη στιγμή είμαστε από τις χώρες που έδρασαν νωρίς παίρνοντας δραστικά μέτρα άμεσα οπότε η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες ο ιός θα περιοριστεί και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση σύντομα.


Μην ακυρώνετε τον γάμο σας, αναβάλετε

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουμε τις ίδιες ανησυχίες με εσάς και είστε η πρώτη προτεραιότητα τους. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό, παρακολουθούμε όλοι καθημερινά τις εξελίξεις και θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ξέρουμε ότι μπορεί να σας περνάει από το μυαλό η ακύρωση του γάμου σας αλλά προτείνουμε να μην το κάνετε, αν έχετε ανησυχίες για την ημέρα του γάμου σας καλύτερα να αναβάλετε τον γάμο σας για τους επόμενους μήνες η για τον επόμενο χρόνο.

Μείνετε σπίτι, επικοινωνήστε με τους υπόλοιπους συνεργάτες σας και κυρίως με τον wedding planner και τους φωτογράφους σας, εκφράστε τους τις ανησυχίες σας και σαν μια ομάδα όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς.


Ημερομηνίες Γάμου

Στην παρούσα φάση δυστυχώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα τελειώσει όλο αυτό, πιθανολογούμε ότι το καλοκαίρι έχουμε περισσότερες πιθανότητες τα πράγματα να έχουν φτιάξει και να έχουμε επανέλθει στην καθημερινότητα μας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους επαγγελματίες που συνεργάζεστε να σας δώσουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες τους και σαν τελευταία λύση μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας μια καθημερινή οπού σίγουρα θα βρείτε διαθεσιμότητα.

Μια άλλη λύση είναι να μεταφέρετε την ημερομηνία του γάμου σας ακριβώς 1 χρόνο μετά δηλαδή το 2021 αρκεί να ενημερώσετε από τώρα τους συνεργάτες σας και να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.


Καλεσμένοι & προσκλητήρια

Σε περίπτωση αναβολής ενημερώστε τους φίλους και τους συγγενείς σας άμεσα είτε με e-mail είτε με τηλέφωνα. Δεν χρειάζεται να βγάλετε νέα προσκλητήρια, μπορείτε να ζητήσετε από το τυπογραφείο που τα ανέλαβε να σας βγάλει αυτοκόλλητα με την νέα ημερομηνία στην ίδια γραμματοσειρά και να τα κολλήσετε, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει αυτή την εποχή. Η έγκαιρη ενημέρωση θα προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις και αν τα πράγματα αλλάξουν μπορείτε να κάνετε αναπροσαρμογή της λίστας των καλεσμένων σας άλλωστε όποιος ήταν να έρθει στον γάμο σας τους επόμενους μήνες θα εξακολουθεί να θέλει να έρθει και μετά το καλοκαίρι.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε από πλευράς μας έχουμε «μεταφέρει το στούντιο μας σπίτι». Ακολουθώντας τις οδηγίες όλα μας τα ραντεβού γίνονται ηλεκτρονικά μέσω skype η messenger και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα ζευγάρια μας. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί στην παρούσα φάση να έχουμε περιορίσει όλοι τις συναναστροφές μας και να έχουμε βάλει σε παύση την καθημερινότητα μας αλλά η ζωή θα συνεχιστεί και θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.

Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς, αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά!

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα