Φωτογράφιση next day στην Αθήνα

Όταν ακούτε φωτογράφιση next day, αρκετοί από εσάς θα σκέφτεστε κάποιο μαγευτικό προορισμό εκτός Αθήνας είτε σε κάποιο νησί είτε σε μια καταπράσινη τοποθεσία. Σίγουρα υπάρχουν και αυτές οι επιλογές που μπορεί να γίνει μια πολύ όμορφη φωτογράφιση, αλλά πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε μπορεί να γίνει μια υπέροχη φωτογράφιση next day στην Αθήνα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραπάνω μέρη;

Πρόσφατα φωτογραφίσαμε τον γάμο ενός εξαιρετικού ζευγαριού, του Θανάση και της Νάνσυς. Λόγω του ότι την ώρα που τελείωσε ο γάμος τους δεν υπήρχε φυσικό φως, τους προτείναμε μια φωτογράφιση next day ή όπως θέλουμε να λέμε μια φωτογραφική βόλτα πολύ πιο χαλαρή σε σχέση με την ημέρα του γάμου τους. Αφού συζητήσαμε τις επιλογές μας καταλήξαμε να κάνουμε μια φωτογράφιση next day στην Αθήνα.

Φωτογράφιση next day

Στο κέντρο οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες, τα γραφικά σοκάκια στα Άναφιώτικα, ο καταπράσινος εθνικός κήπος, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Σύνταγμα και φυσικά η Ακρόπολη. Όλα αυτά τα σημεία που είναι σε κοντινή απόσταση μπορούν να δώσουν τόσο διαφορετικές εικόνες που ταιριάζουν σε σχεδόν όλα τα φωτογραφικά στυλ.

Την ημέρα της φωτογράφισης ξεκινήσαμε από το Ζάππειο Μέγαρο, στο προαύλιο του μεγάρου βγάλαμε τις πρώτες μας φωτογραφίες και μετά συνεχίσαμε στον εθνικό κήπο. Ο εθνικός κήπος έχει αρκετά σημεία για φωτογράφιση που πραγματικά μπορεί να ολοκληρωθεί ένα next day μόνο σε αυτήν την τοποθεσία.  

Αφού είχαμε αρκετές φωτογραφίες που μας άρεσαν και χαμήλωνε σιγά σιγά ο ήλιος συνεχίσαμε στα γραφικά Αναφιώτικα της Πλάκας. Μια πολύ όμορφη συνοικία των Αθηνών που σε γεμίζει με εικόνες περασμένων δεκαετιών και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι καν στην Αθήνα. 

Την ημέρα της next day φωτογράφισης στην Αθήνα χορέψαμε, το διασκεδάσαμε, δοκιμάσαμε παγωτό και φυσικά γεμίσαμε τις κάρτες στις φωτογραφικές μηχανές μας με υπέροχες φωτογραφίες, μερικές από αυτές θα τις μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.

SHARE THIS STORY