Φωτογράφιση Next Day, τη χρειάζεστε;

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τη φωτογράφιση next day να κερδίζει συνεχώς έδαφος και να είναι must για αρκετά ζευγάρια. Δημιουργικές φωτογραφίες, μαγευτικά τοπία μονοπωλούν το ενδιαφέρον αρκετών ζευγαριών και δεν είναι λίγες οι φορές που ένα ζευγάρι επιλέγει τον φωτογράφο του με βάση τις φωτογραφίες του στα next day.

Αναρωτιέστε αν η φωτογράφιση next day (που δε σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται την επόμενη ημέρα) χρειάζεται στη δική σας περίπτωση; Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και είμαστε σίγουροι ότι θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Άνεση χρόνου – φυσικό φως

Στο εξωτερικό οι περισσότεροι γάμοι γίνονται νωρίς το μεσημέρι, οι φωτογραφίσεις next day για αυτούς είναι σχεδόν σπάνιες, ο λόγος; Το κλίμα και η καλύτερη διαχείριση του χρόνου.

Τα περισσότερα ζευγάρια εκτός Ελλάδος μετά τις προετοιμασίες τους προγραμματίζουν μια same day φωτογράφιση διάρκειας 1-2 ωρών πριν το μυστήριο και έπειτα κάνουν το ίδιο την ώρα που πέφτει ο ήλιος για μερικά σύντομα πορτραίτα. Όπως θα έχετε διαβάσει και στο άρθρο καλύτερη ώρα γάμου, ως φωτογράφοι γάμου αναζητούμε το φως. Το φως είναι αυτό που καθορίζει το πόσο ωραία θα είναι μια φωτογραφία και πιστέψτε μας οι φωτογραφίες τη λεγόμενη golden hour με το φως που μας χαρίζει λίγο πριν πέσει ο ήλιος θα φωτίσει υπέροχα τα πρόσωπα σας και κυριολεκτικά θα λάμπετε.

Τα παραπάνω βέβαια έρχονται σε αντίθεση με τους Ελληνικούς γάμους, όταν ένας γάμος αρχίζει 7 και τελειώνει περίπου στις 8 (ας πούμε 8 μισή μέχρι να βγάλουμε και μερικές οικογενειακές φωτογραφίες) τότε σημαίνει ότι έχουμε σχεδόν χάσει αυτό το υπέροχο φυσικό φως της ημέρας και έχει σχεδόν βραδιάσει. Επίσης, εάν ένα ζευγάρι δεν έχει προγραμματίσει να κάνει φωτογράφιση next day τότε θα χρειαστεί να βγάλουμε παραπάνω φωτογραφίες μετά το μυστήριο που σημαίνει επιπλέον χρόνος, χρόνος που πρέπει να υπολογίσετε όταν φτιάχνετε το χρονοδιάγραμμα σας έτσι ώστε να μην καθυστερήσει πολύ η δεξίωση σας.

φωτογράφιση γάμου στη Σίφνο

Μία φωτογράφιση χωρίς άγχος

Μετά το τέλος ενός γάμου συνήθως υπάρχει ένας πανικός, οι φίλοι σας έρχονται να σας συγχαρούν και σας ρωτάνε για το πως θα πάνε στη δεξίωση, οι οικογένειες σας ρωτάνε για τα διαδικαστικά όπως πχ ποιος θα πάρει τα στέφανα και πως θα μοιραστούν στα αυτοκίνητα κλπ. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και ενώ είστε όλη την ημέρα στο τρέξιμο εσείς με τον αγαπημένο σας θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μη σκέφτεστε τίποτα άλλο, πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει;

Τις περισσότερες φορές δυστυχώς αυτό δε γίνεται, μια φωτογράφιση next day μετά τον γάμο σας εγγυάται ότι θα είστε ολομόναχοι, ξεκούραστοι και με μηδενικό άγχος. Ο γάμος έγινε και ήταν αξέχαστος οπότε τώρα έχετε την ευκαιρία να ξαναβάλετε το υπέροχο νυφικό σας και μαζί να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες που θα θυμάστε για πάντα.

Γιατί να περιοριζόμαστε μόνο στον χώρο του μυστηρίου και της δεξίωσης;

Την ημέρα του γάμου σας λόγω περιορισμένου χρόνου αναγκαστικά βγάζουμε όλες τις φωτογραφίες στην εκκλησία και τη δεξίωση ή αν είμαστε τυχεροί και έχει κάποιο ωραίο σημείο κοντά στα παραπάνω το εκμεταλλευόμαστε και αυτό. Με μία φωτογράφιση next day δε δεσμευόμαστε σε κάποια τοποθεσία! Έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε φωτογραφίες σε σημεία που σας αρέσουν ή σημαίνουν πολλά για εσάς είτε αυτά είναι εντός είτε εκτός Αττικής.

φωτογράφιση next day στην Αθήνα

Το next day είναι μια δημιουργική φωτογράφιση

Σχεδόν καθημερινά έχουμε νέες φωτογραφικές ιδέες και έρχονται στο μυαλό μας εικόνες και πράγματα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς όσο απασχολήστε με την οργάνωση του γάμου σας. Βλέπετε συνέχεια νέα πράγματα και γεμίζετε τα boards σας στο pinterest με ιδέες και φωτογραφίες που θέλετε να έχετε. Σε ένα next day όπου έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεση μας μπορούμε να δοκιμάσουμε όλες αυτές τις ιδέες που έχουμε.

Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κάνουμε το κάτι παραπάνω, είτε αυτό σημαίνει να βγάλουμε φωτογραφίες με props που σας εντυπωσίασαν είτε να δοκιμάσουμε νέους τρόπους φωτογράφισης.

next day φωτογράφοι αθήνα

Ελπίζουμε με τα παραπάνω να σας καλύψαμε και να σας βοηθήσαμε να καταλάβετε το αν χρειάζεστε πραγματικά μια φωτογράφιση next day στον γάμο σας. Από πλευράς μας έχουμε συμπεριλάβει τη φωτογράφιση next day χωρίς χρέωση στις δημοφιλέστερες συλλογές μας μιας και θεωρούμε ότι είναι μια άκρως δημιουργική φωτογράφιση που όλα τα ζευγάρια αξίζει να κάνουν. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις φωτογραφικές μας υπηρεσίες ή θέλετε να συζητήσουμε για τον γάμο σας θα ήταν χαρά μας να σας ακούσουμε.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα