ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ

PRE BAPTISM

|

Από το πρώτο μας ραντεβού σκοπός μας είναι να κάνουμε τη φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη γίνεται. Φωτογραφίζουμε χωρίς να κουράζουμε και να ταλαιπωρούμε το μωρό σας με πολύωρες πόζες. Στόχος μας να σας δώσουμε αυθόρμητες φωτογραφίες βάπτισης που θα δείχνουν την αγάπη σας και όλα τα συναισθήματα σας για το νέο μέλος της οικογενείας σας. Ας δημιουργήσουμε μαζί όμορφες αναμνήσεις και ένα υπέροχο δώρο που θα προσφέρετε στο παιδί σας.

«Η πρώτη φορά που θα ακουστεί το όνομα του παιδιού σας μπροστά στους αγαπημένους σας»

Η στιγμή που το μωράκι σας θα πάρει επίσημα πλέον το όνομα του έφτασε. Κάθε φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση βάπτισης για εμάς είναι ξεχωριστή. Το μωρό σας δεν θα θυμάται αυτή την ημέρα οπότε ως φωτογράφοι γάμου & βάπτισης καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για τους γονείς να φροντίσουν για τις αναμνήσεις του την πρώτη φορά που θα ακουστεί το όνομα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

PRE BAPTISM

ΑΛΜΠΟΥΜ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

prebaptism φωτογράφηση στην Αθήνα

Χαρίστε στο μωρό σας ένα ενθύμιο που θα το κρατήσει για πάντα. Ένα χειροποίητο ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης με όλες τις όμορφες στιγμές της βάπτισης του.

Ελάτε να κάνουμε μια όμορφη φωτογραφική βόλτα πριν τη βάπτιση σας, το μωράκι σας θα εξοικειωθεί με τον φακό και θα έχετε ένα υπέροχο βιβλίο ευχών γεμάτο αναμνήσεις.

Φωτογράφιση βάπτισης στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε εκεί να αποτυπώσουμε τη βάπτιση και την αγάπη σας προς το παιδί σας με αυθόρμητες φωτογραφίες όπως τις έχετε ονειρευτεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Φωτογράφοι βάπτισης στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ