Χειμερινός Γάμος Αγία Τριάδα Θρακομακεδόνες (Viewhall)

Ο χειμώνας μπορεί να μην είναι μια συνηθισμένη εποχή για γάμους στην Αθήνα αλλά αν θέλετε έναν ατμοσφαιρικό γάμο (καθώς και να μην ζεσταθείτε) πιστέψτε μας είναι η ιδανική εποχή. Ο Δημήτρης και η Αναστασία έκαναν έναν χειμερινό γάμο τον περασμένο Φεβρουάριο, επέλεξαν να παντρευτούν στο πανέμορφο εκκλησάκι της αγίας τριάδας στους Θρακομακεδόνες. Θα έλεγε κανείς πως η Αγία Τριάδα είναι μια υπέροχη εκκλησία για να οργανώσετε τον γάμο σας, σε ένα καταπράσινο χώρο στα βόρεια προάστια.

Τον στολισμό τον επιμελήθηκε η ομάδα του Caramelino Art όπου αυτή τη φορά είχαμε λουλούδια και χρωματικές παλέτες που ταιριάζουν απόλυτα με έναν χειμερινό γάμο. Το ζευγάρι μας και οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μυστήριο του γάμου δίνοντας μας πολλά χαμόγελα και φυσικά αρκετό ρύζι.

Έπειτα συνεχίσαμε στη δεξίωση τους, σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία βρίσκεται το Viewhall όπου σε μια υπέροχη αίθουσα ξεκίνησε το πάρτι του γάμου τους. Ο χορός και η μουσική συνεχίστηκαν για πολλές ώρες δίνοντας στους καλεσμένους μια υπέροχη νύχτα που θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Στολισμός: Caramelino Art
Εκκλησία: Αγία τριάδα Θρακομακεδόνων
Χώρος δεξίωσης: View Hall
Φωτογράφιση γάμου: Eternal Studios

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ