Χριστουγεννίατικος γάμος στο κτήμα Μικελίνα

Το 2021 φωτογράφισα αρκετούς γάμους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ήταν μια εξαιρετική χρονία με πολλές συγκινήσεις, χαμόγελα και υπέροχες ιστορίες. Μια χρονία που άρχισε δυνατά και έτσι όφειλε να κλέισει, ο Χριστουγεννίατικος γάμος του Αντώνη και της Αφροδίτης στο κτήμα Μικελίνα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αφήσουμε αυτή την υπέροχη χρονία.

Γνωρίσα τον Αντώνη και την Αφροδίτη την εποχή των ατελείωτων lockdown. Τα πρώτα ραντεβού μαζί τους έγιναν μέσω zoom και απο την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είχα να κάνω με δύο πολύ χαρούμενους ανθρώπους, με θετική διάθεση και υπέροχο γούστο. Επέλεξαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να προγραμματίσουν τον γάμο τους τον Δεκέμβρη λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Οι χειμερινοί και κυρίως οι χριστουγεννίατικοι γάμοι δεν είναι τόσο συνηθισμένοι στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως αποτελούν πρόκληση για κάθε φωτογράφο. Σε έναν χειμερινό γάμο το φυσικό φως είναι ελάχιστο και υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο καιρός να είναι άστατος, σίγουρα όμως είναι πολύ πιο ατμοσφαιρικοί!

Ο Αντώνης και η Αφροδίτη επέλεξαν να κάνουν τις προετοιμασίες τους στον ίδιο χώρο στο Mikelina Boutique Hotel που είναι στο ίδιο συγκρότημα με το κτημα. Για τον γάμο τους επέλεξαν τον ναό των Αγίων Μυροφόρων Παλλήνης, μια υπέροχη εκκλησία που εσωτερικά και εξωτερικά διαφέρει απο τις συνηθισμένες εκκλησίες που έχουμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας και η είσοδος τους κατέληξε να είναι μια βροχερή είσοδος που θα θυμόμαστε όλοι για αρκετό καιρό. 

Γάμος στο κτήμα Μικελίνα

Αφού ολοκληρώθηκε ο Χριστουγεννίατικος γάμος τους συνεχίσαμε στον χώρο της δεξίωσης στο κτήμα Μικελίνα όπου την διαμόρφωση της αίθουσας, το wedding planning και τον στολισμό είχε αναλάβει το LovePunch Events. Έχουμε καλύψει αρκετούς χριστουγεννίατικους γάμους και έχουμε δει αρκετούς στολισμούς αλλά αυτός ήταν με διαφορά ο καλύτερος, η αίθουσα ήταν ακρως γιορτινή και ατμοσφαιρική.

Το party τους συνεχίστηκε για αρκετές ώρες και ήταν ανδιαφησβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ή σεζόν του 2021. Αντώνη και Αφροδίτη σας εύχομαι να ζήσετε και να είστε πάντα χαρούμενοι όπως την ημέρα του γάμου σας!

Εκκλησία: Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων Πανοράματος Παλλήνης

Κτήμα γάμου – Χώρος δεξίωσης: Κτήμα Μικελίνα

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Event Planning & Design: LovePunch Events

Florals: Red Box Days

Bridal Dress: Victoria Kyriakides

Stationary: To Monogramma

SHARE THIS STORY