Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ | ΑΛΜΠΟΥΜ ΒΑΠΤΙΣΗΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που τυπώσατε μια φωτογραφία;

Οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας καταλήγουν να χάνονται στον ψηφιακό κόσμο. Φωτογραφίζουμε όλες αυτές τις υπέροχες εικόνες καθημερινά και καταλήγουν να μένουν στα κινητά μας, να είναι θαμμένες σε σκληρούς δίσκους και ίσως μοιράζεστε κάποιες απο αυτές στο internet για μερικά like στα social media.

Η φωτογραφία γάμου ή βάπτισης ένα κατά την άποψη μου ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία της οικογενείας σας. Θέλω να αφηγηθώ με τον δικό μου τρόπο την ιστορία της ημέρας σας μέσα από ένα χειροποίητο άλμπουμ με υψηλής ποιότητας χαρτιά εκτύπωσης που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Δώστε στις αναμνήσεις σας την θέση που τους αξίζει και ζήστε ξανά την κάθε στιγμή ξεφυλλίζοντας το!

Επιλογές σε διαφορετικά εξώφυλλα

Επιλέξτε μέσα από δεκάδες διαφορετικά σχέδια για το άλμπουμ σας. Τα πολυτελή υφάσματα & οι ποιοτικές δερματίνες θα κάνουν το άλμπουμ σας να μοιάζει μοναδικό.

Ζωντανές εκτυπώσεις που αντέχουν στον χρόνο

Οι φωτογραφίες είναι οι αναμνήσεις σας! Καταλαβαίνω πόσο σημαντικές είναι για εσάς και επιλέγω μόνο τα καλύτερα φωτογραφικά χαρτιά και τα ποιοτικότερα υλικά ώστε το άλμπουμ σας να μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο.

Προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια

Το φωτογραφικό άλμπουμ είναι το σήμα κατατεθέν μου. Φροντίζω από την πρώτη στιγμή μέχρι το τελικό προϊόν να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.