Γάμος στην Αττική (κτήμα Royal Garden)

Φωτογράφιση γάμου στην Αττική

Αυτή την φορά αναλάβαμε να φωτογραφίσουμε έναν γάμο με ένα ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδας. ο Γιώργος και η Πόπη μας ήρθαν από την Αφρική και επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στην Αθήνα όπου και μεγάλωσαν.

Η γνωριμία μας μαζί τους

Η σύσταση με το ζευγάρι έγινε μέσω ενός άλλου επαγγελματία του χώρου, γνωρίσαμε τον Γιώργο και την Πόπη έναν χρόνο πριν τον γάμο τους (όπου είναι ο ιδανικός χρόνος να κλείσετε τον φωτογράφο σας) και απο την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με δύο όμορφους ανθρώπους γεμάτους χαρά, αγαπημένους και όρεξη για υπέροχες φωτογραφίες. Ως φωτογράφοι γάμου αγαπάμε λίγο παραπάνω τα ζευγάρια που αγαπούν την φωτογραφία γάμου και αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Φωτογράφιση Pre-wedding

Λίγο πριν φτάσει η ώρα του γάμου τους κανονίσαμε να κάνουμε μια φωτογράφιση pre wedding στο Σούνιο. Μπορεί πριν τον γάμο τους να είχαμε μιλήσει σε αρκετά e-mails και να έχουμε κάνει μερικά skype calls αλλά η pre wedding φωτογράφιση μας έδεσε μαζί τους, μάθαμε τι τους αρέσει, τις γωνίες τους και κλείσαμε με μια φωτογραφική βουτιά στην θάλασσα που θα θυμόμαστε για πάντα.

Προετοιμασίες του γάμου

Ο Γιώργος και η Πόπη ήθελαν να κάνουν έναν πιο παραδοσιακό γάμο και να διατηρήσουν κάποια από τα έθιμα τους. Την ημέρα του γάμου τους ξεκινήσαμε νωρίς με τις προετοιμασίες τους όπου ο Γιώργος επέλεξε να ετοιμαστεί σε ένα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας και η Πόπη στο πατρικό της. Ένα από τα παραδοσιακά έθιμα σε ζευγάρια που έχουν ρίζες από τον Πόντο είναι το νυφόπαρμα. Ο γαμπρός αφού ετοιμαστεί πάει με την συνοδεία μουσικής να ζητήσει την νύφη από το σπίτι της, εκείνη του βάζει δύσκολα και αρχικά κρύβεται μέσα στο σπίτι με τους συγγενείς και φίλους να κλείνουν τον δρόμο. Έπειτα από μερικά λεπτά μουσικής και διαπραγμάτευσης η νύφη βγαίνει και πλέον χορεύουν και γιορτάζουν μαζί μιάς και σε λίγες ώρες θα γίνει γυναίκα του.

Φωτογραφιση γαμου στον Άγιο Ελευθέριο

Ο γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Ελευθερίου στον Ασπρόπυργο, η εκκλησία ήταν στολισμένη σε boho ύφος που ταίριαζε άψογα με το θέμα του γάμου τους. Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος τους οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να τους ρίξουν αρκετό ρύζι και να χαρούν μαζί τους αυτή τη νέα τους αρχή. Στην εκκλησία φροντίσαμε να κάνουμε ένα same day photoshoot μιας και το φυσικό φως ήταν ακόμα μαζί μας και μας χάριζε πολύ όμορφες είκονες. Η φωτογράφιση κράτησε περίπου 40 λεπτά που ήταν ο ιδανικός χρόνος για εμάς αλλά και για τους καλεσμένους να πάνε στον χώρο της δεξίωσης.

Δεξίωση στο κτήμα Royal Garden και pre-wedding slideshow

Η συνέχεια μας βρήκε σε έναν γνώριμο χώρο, στο κτήμα Royal Garden όπου έχουμε καλύψει αρκετούς γάμους. Μέχρι να έρθει το ζευγάρι φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα pre wedding slideshow για να προβάλλεται στην δεξίωση έτσι ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την ευκαιρία να δουν μερικές απο τις όμορφες φωτογραφίες που βγάλαμε στο prewedding. Το ζευγάρι μας πλέον είχε φτάσει στο κτήμα και σειρά είχε η εντυπωσιακή είσοδος τους. Επέλεξαν να κάνουν την είσοδο τους με πυροτεχνήματα, μουσικά όργανα και τους καλεσμένους να περιμένουν να τους υποδεχτούν και να χορέψουν μαζί τους μέχρι το πρωί.

Μετά από λίγες μέρες σειρά είχε να φωτογραφίσουμε ένα μοναδικό next day στην Λίμνη Δόξα, μείνετε συντονισμένοι και θα το δείτε στο επόμενο blog post!

Κτήμα γάμου: Royal Garden

Στολισμός γάμου & λουλούδια: Poimenidis Flowers

Φωτογραφία γάμου: Eternal Studios

Makeup artist: Galia Mavr

Van bar: Bully Bar

Dj & πυροτεχνήματα : Axon Sound

Μουσικοί: Ανέστης Ιωακειμίδης, Φοίβος Μπόζας

Κοστούμι γαμπρού: Νίκος Αποστολόπουλος

SHARE THIS STORY