φωτογράφιση γάμου στην βάρκιζα ζευγάρι

Γάμος στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι (Varkiza Resort)

Αυτή την φορά ένα ζευγάρι από το εξωτερικό ο Romain και η Ναταλία αποφάσισαν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα με τους αγαπημένους και να γιορτάσουν όλοι μαζί τον γάμο τους. Έναν γάμο που ξεκίνησε από τον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και κατέληξε στο Varkiza Resort.

Φωτογράφιση γάμου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι

Επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στο υπέροχο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι σε ένα καταπράσινο σημείο έχοντας την θάλασσα σε κοντινή απόσταση. Τον υπέροχο στολισμό καθώς και το planning είχε αναλάβει το Make my Dream events όπου είχε καταφέρει να δώσει μια πολύ ρομαντική και vintage νότα σε αυτόν τον γάμο.

Οι πρώτοι καλεσμένοι και ο Romain έφτασαν και δεν άργησε να κάνει και την εμφάνιση της η Ναταλία σε ένα πολύ όμορφο vintage αυτοκίνητο. Από τα πρώτα μας ραντεβού τους είχα προτείνει να κάνουν τον γάμο τους νωρίς το απόγευμα για να έχουμε χρόνο να κάνουμε μια μίνι φωτογράφιση στο ηλιοβασίλεμα. Η θάλασσα και ο ήλιος που έπεφτε μας έδωσαν μαγικές φωτογραφίες και ήταν σα να είχαμε κάνει μια φωτογράφιση next day.

Φωτογράφιση γάμου στο Varkiza Resort

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος και άρχισε να νυχτώνει σειρά είχε η δεξίωση τους στο Varkiza Resort δίπλα στην θάλασσα. Ο χώρος της δεξίωσης είχε διαμορφωθεί πολύ ωραία και ταίριαζε απόλυτα με την αισθητική του γάμου τους. Μετά από μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο με πυροτεχνήματα ακολούθησε το party τους όπου η πίστα δεν άδειασε στιγμή και όλοι οι καλεσμένοι είχαν γίνει μια μεγάλη παρέα που δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωί!

Εκκλησία: Άγιος Γεώργιος στο Καβούρι

Χώρος δεξίωσης: Varkiza Resort

Φωτογράφος γάμου: Eternal Studios

Wedding decoration & planning: Make my Dream events

Stationary: Twenty2twins

Similar Posts