Γάμος στο κτήμα Ερωφίλη στην Βαρυμπόμπη

Ακόμα ένας καλοκαιρινός γάμος προστέθηκε στην λίστα μας, ένας γάμος στο κτήμα Ερωφίλη στην Βαρυμπόπη. Αυτή την φορά μας εμπιστεύτηκε ένα υπέροχο ζευγάρι ο Στάθης και η Γιώτα για την φωτογράφιση του γάμου και την βάπτιση του μικρού τους.

Από τα πρώτα ραντεβού ταιριάξαμε και μας άρεσαν όλες οι ιδέες που είχαν για τον γάμο και την βάπτιση τους. Ο γάμος τους επέλεξαν να γίνει στο στο κτήμα Ερωφίλη όπου φιλοξένησε το μυστήριο και την δεξίωση τους. Οι εντυπώσεις μας; Οι καλύτερες, ο χώρος ήταν εξαιρετικός και οι καλεσμένοι (όπως και εμείς) φάνηκε ότι χάρηκαν ιδιαίτερα την συγκεκριμένη ημέρα.

Ξεκινήσαμε την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση νωρίς το μεσημέρι με τις προετοιμασίες του Στάθη και της Γιώτας όπου οι φίλοι και η οικογένεια τους ήταν παρόν σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για αυτούς. Ο γάμος τους συνεχίστηκε στο κτήμα Ερωφίλη, η ώρα που επέλεξαν (19:00) ήταν ιδανική! Σε όλο το μυστήριο είχαμε ένα υπέροχο φυσικό φως όπου έκανε τις φωτογραφίες τους μαγικές.

Φυσικά μετά τον γάμο τους δεν έλειψε το party στον υπέροχο χώρο του κτήματος Ερωφίλη. Η μουσική, τα ποτά και το κέφι από τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού ήταν τα συστατικά για ένα επιτυχημένο party! Ήταν ένας από τους πιο απολαυστικούς γάμους που έχουμε κάνει, το διασκεδάσαμε και νομίζουμε ότι οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

Κτήμα γάμου & βάπτισης: Κτήμα Ερωφίλη
Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμου: Eternal Studios


Ο Στάθης και η Γιώτα είπαν για εμάς

«θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την άψογη συνεργασία μας και πάνω απ’ όλα για τον επαγγελματισμό σας καθόλη τη διάρκεια των προετοιμασιών, των μυστηρίων αλλά και της δεξίωσης.

Τα σχόλια που έχουμε λάβει για το φωτογραφικό team είναι πολλά και όλα πολύ καλά! Νομίζω δεν χάσατε ούτε στιγμή κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους (και ειδικότερα από τους φίλους μου που σας ταλαιπώρησαν λιγάκι).

Οι φωτογραφίες & το βίντεο ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας, σας ευχαριστούμε!»


Γάμος στο κτήμα Ερωφίλη

μοιραστειτε αυτη την ιστορια