5 αγαπημένα μέρη για φωτογράφιση next day

Ένας απο τους βασικότερους λόγους που αρκετά ζευγάρια μας επιλέγουν για φωτογράφους του γάμου τους είναι η φωτογράφιση next day. Η φωτογράφιση next day ήρθε για να μείνει και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια την θεωρούν must για τον γάμο τους.

Την ημέρα του γάμου τους τα περισσότερα ζευγάρια είτε έχουν άγχος είτε βιάζονται να πάνε στην δεξίωση τους είτε έχουν επιλέξει να κάνουν τον γάμο τους αργά οπότε καταλήγουμε να έχουμε ελάχιστο φυσικό φως. Ως φωτογράφος γάμου θεωρώ απαραίτητη τη φωτογράφιση next day (που δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα την επόμενη ημέρα) μιας και θα μας δώσει μοναδίκες φωτογραφίες. Πριν πάμε σε μερικές από τις αγαπένες μου τοποθεσίες μην ξέχασετε να διαβάσετε το προήγουμενο μου άρθρο που θα σας βοήθησει να δείτε αν την χρειάζεστε για τον γάμο σας.

Εθνικός κήπος – Ζάπειο Μέγαρο

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα καταπράσινο σημείο, ο Εθνίκος κήπος. Στον Εθνικό Κήπο θα μπορέσετε να βγάλετε φωτογραφίες όχι μόνο σε πράσινο φόντο μιας και μέσα υπάρχουν πολλά σημεία ικανά να δώσουν διαφορετικά σκηνικά. Ευκόλα μπορεί να συνδυαστεί με το Ζάππειο Μέγαρο όπου θα σας δώσει μια πιο αριστοκρατική νότα στις φωτογραφίες σας.

Σούνιο

Ένα άλλο μαγευτικό σημείο κοντά στην Αθήνα είναι το Σούνιο που σίγουρα είναι ένα απο τα αγαπημένα μας μέρη για φωτογράφιση next day. Απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια που θέλουν μια φωτογράφιση με φόντο την θάλασσα και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μερικές απόκρυφες παραλίες και κάποια γραφικά σημεία στην περιοχή.

Πλάκα – Αναφιώτικα

Αν θέλετε οι φωτογραφίες του γάμου σας να είναι γεμάτες ρομαντισμό και να θυμίζουν μια Αθήνα άλλης επόχης τότε μια άλλη πολύ καλή επιλογή είναι η πλάκα και τα Αναφιώτικα. Τα γραφικά σοκάκια με θέα την Ακρόπολη θα μας δώσουν υπέροχες εικόνες.

Λίμνη δόξα

Σε απόσταση μόλις 2 μισή ώρες απο την Αθήνα βρίσκεται η λίμνη δόξα. Μια εξαιρετική επιλογή αν αγαπάτε την φύση και σας αρέσουν τα μαγεύτικα τοπία. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και περιμετρικά υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορούμε να βγάλουμε υπέροχες φωτογραφίες.

Σαντορίνη

Απο την λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο νούμερο ένα προορισμός για γάμους στην Ελλάδα, η Σαντορίνη. Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, τα γραφικά σοκάκια και οι εντυπωσιακές παραλίες τότε η Σαντορίνη αδιαμφισβήτητα πρέπει να είναι στην λίστα σας.

Φωτογράφιση στο εξωτερικό 

Η τελευταία μας πρόταση απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν κάτι το ξεχωριστό για τον γάμο τους. Μπορεί μια φωτογράφιση στο εξωτερικό να σας ακούγεται μια δύσκολη υπόθεση αλλά πιστέψτε μας δεν είναι. Με το αεροπλάνο έχουμε την τύχη να έχουμε απόσταση 2-4 ωρών υπέροχες πόλεις όπως για παράδειγμα το Παρίσι, η Ρώμη, η Βαρκελώνη και άλλες πράγμα που κάνει την next day φωτογράφιση στο εξωτερικό πολύ προσιτή.

Αυτά ήταν τα 5+1 αγαπημένα μου μέρη μέρη για φωτογράφιση next day, αν σχεδίαζετε τον γάμο σας ή μια φωτογράφιση next day μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα ήταν χαρά μου να σας πω τις προτάσεις μου και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες φωτογραφίες.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα