Φωτογράφιση γάμου στην Ιταλία (next day)

Φωτογράφιση next day στο εξωτερικό

Είναι γεγονός ότι οι δύο μας αγάπες είναι τα ταξίδια και η φωτογραφία γάμου, όταν καταφέρνουμε να τα συνδυάζουμε χαιρόμαστε ιδιαίτερα και μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε μοναδικές φωτογραφίες γάμου. 

Αυτή την φορά ετοιμάσαμε τις βαλίτσες μας για μια υπέροχη φωτογράφιση γάμου – next day στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Λίμνη Κόμο. Ένα υπέροχο ζευγάρι από το εξωτερικό μας επέλεξε για την φωτογράφιση του και απο την πρώτη στιγμή ανυπομονούσαμε να έρθει η ώρα να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το όμορφο τους ταξίδι.

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και σας αρέσουν τα ταξίδια σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια φωτογράφιση next day στο εξωτερικό. Οι κοντινές επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες και σίγουρα θα βρείτε κάποια τοποθεσία να ταιριάζει στο στυλ του γάμου σας. 

Φωτογράφιση στη Βίλα Μπαλμπιανέλο

Λίγες ώρες από το Μιλάνο στα βόρεια της Ιταλίας βρίσκεται η Λίμνη Κόμο, η λίμνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Ιταλίας αλλά με διαφορά η πιο όμορφη. Αδιαμφισβήτητα είναι ένας πολυτελής προορισμός με υπέροχα γραφικά χωρία όπως το Bellagio, το Menaggio και η Varenna όπου απο την Ρωμαϊκή εποχή οι ευκατάστατοι Ιταλοί (και όχι μόνο) είχαν επιλέξει για να έχουν τις κατοικίες τους.

Μια απο τις πιο φημισμένες βίλες της περιοχής είναι και η Βίλα Μπαλμπιανέλο (Villa del Balbianello), μια υπέροχη βίλα που τα τελευταία χρόνια προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ζευγαριών για τον γάμο τους ή για την next day φωτογράφιση τους. Η βίλα προσφέρει μοναδική θέα στη λίμνη Κόμο και στους κήπους της έχουν γυριστεί αρκετές σκηνές από τις πιο γνωστές ταινίες.

Σας ετοιμάσαμε ένα σύντομο teaser με μερικές μόνο φωτογραφίες που βγάλαμε σε αυτή την υπέροχη φωτογράφιση γάμου – next day στην Ιταλία. Αν σκοπεύετε να κάνετε τον γάμο σας ή σκέφτεστε να κάνετε μια φωτογράφιση next day στο εξωτερικό θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να σας προτείνουμε ιδέες και φυσικά να δημιουργήσουμε μαζί υπέροχες εικόνες που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Τοποθεσία: Βίλλα Μπαλμπιανέλο, Ιταλία

SHARE THIS STORY