Φωτογράφιση pre wedding στο Σούνιο

Σίγουρα όταν ακούτε φωτογράφιση γάμου σας έρχεται στο μυαλό η φωτογράφιση next day και όχι η φωτογράφιση pre wedding. Η φωτογράφιση pre wedding είναι μια φωτογράφιση που γίνεται μερικούς μήνες πριν τον γάμο και έχει πολλαπλά οφέλη. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε χημεία με τον φωτογράφο σας, θα εξοικειωθείτε με τον φακό και θα αποκτήσετε μερικές υπέροχες φωτογραφίες σαν ζευγάρι όπου μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στα save the date σας.

Πρόσφατα φωτογραφίσαμε ακόμα ένα υπέροχο ζευγάρι που σχεδιάζει τον γάμο του αυτό το καλοκαίρι. Επιλέξαμε να κάνουμε μια φωτογράφιση pre wedding στο Σούνιο, ένα ιδιαίτερο μέρος με τόσα διαφορετικά σημεία που κάνουν τις φωτογραφίες μοναδικές.

Καλό είναι στην φωτογράφιση pre wedding να έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο concept, μπορείτε να πάρετε ιδέες από το Pinterest και να κάνετε την φωτογράφιση σας θεματική με διάφορα props. Ο Γιώργος και η Πόπη ήρθαν προετοιμασμένοι με αρκετές ιδέες και μαζί με τις δικές μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια πολύ ξεχωριστή φωτογράφιση.  Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που θέλει το κάτι παραπάνω στις φωτογραφίες του και είναι διατεθειμένο να κάνει το επιπλέον βήμα όπου θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα.

Γιώργο και Πόπη σας ευχαριστούμε για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση pre wedding στο Σούνιο, ανυπομονούμε για τον γάμο σας!

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Τοποθεσία: Σούνιο

SHARE THIS STORY