ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΓΑΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

φωτογράφος γάμου αθήνα

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ονομάζομαι Στέλιος Νίκας και είμαι φωτογράφος γάμου. Η φωτογράφιση γάμου είναι το πάθος μου, ενθουσιάζομαι με το να γνωρίζω νέους ανθρώπους, να μαθαίνω τις ιστορίες τους και να τους δίνω φωτογραφίες που θα τους μείνουν για πάντα. Πριν από 5 χρόνια δημιούργησα το Eternal Studios, ένα φωτογραφικό στούντιο με ταλαντούχους ανθρώπους και όρεξη για δημιουργία. Σκοπός μου δεν είναι να είμαι ακόμα "ένας φωτογράφος γάμου", θέλω να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στόχος μου είναι μαζί με τους συνεργάτες μου να είμαστε οι φωτογράφοι του γάμου σας που θα σας δώσουμε φωτογραφίες όπως τις έχετε ονειρευτεί.

Λατρεύω να φωτογραφίζω σε φυσικό φως και φροντίζω να αποθανατίσω τα συναισθήματά σας διακριτικά χωρίς να διακόπτω τη ροή του γάμου σας. Επιθυμία μου είναι να απολαύσετε την κάθε στιγμή και φυσικά να χαρώ μαζί σας αυτή την ξεχωριστή μέρα για εσάς. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και να διηγηθώ τη δική σας ιστορία μέσα από τον φακό μου.

φωτογραφοι γαμου στην αθηνα

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Όταν βλέπετε τις φωτογραφίες του γάμου σας μέτα απο χρόνια, θέλουμε να σας επιστρέφουν όλες οι αναμνήσεις και να νιώθετε όλα οσα ζήσατε εκείνη την ημέρα. Να έρχονται στην σκέψη σας τα χαμόγελα, η συγκίνηση και όλη η χαρά των αγαπημένων σας προσώπων που έιχαν έρθει να γιορτάσουν τη νέα σας αρχή.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Έχουμε καταγράψει πολλές υπέροχες στιγμές και έχουμε ζήσει πολλά όμορφα συναισθήματα με αποτέλεσμα πολλά από τα ζευγάρια μας να είναι πλέον φίλοι μας. Αυτό μας κάνει να προσπαθούμε πάντα για κάτι παραπάνω θέλοντας να δούμε τη χαρά στο πρόσωπο σας όταν βλέπετε τις φωτογραφίες σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Είμαι φωτογράφος γάμου στην Αθήνα, μαζί με τους συνεργάτες μου σας ακολουθούμε όπου και αν είναι ο γάμος σας είτε είναι εντός Αττικής είτε σε κάποιον ξεχωριστό προορισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό.