3 πολύτιμα social & web εργαλεία που έχουμε δημιουργήσει για εσάς

Τα τελευταία χρόνια ως φωτογράφοι γάμου έχουμε στο ενεργητικό μας περισσότερους από 100 γάμους εντός και εκτός Αττικής και έχουμε γνωρίσει πολλά υπέροχα ζευγάρια. Αγαπάμε τη δουλεία μας και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω μέσω των φωτογραφιών μας αλλά και μέσω των υπηρεσιών μας. Έχουμε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ζευγάρια συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά την οργάνωση του γάμου τους ή στην επιλογή των επαγγελματιών τους. Σε αντίθεση με εσάς που παντρεύεστε πρώτη φορά εμείς φωτογραφίζουμε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο γάμους και αυτή την εμπειρία προσπαθούμε να μεταδώσουμε στα ζευγάρια μας βοηθώντας τους στην οργάνωση του γάμου τους.

Απο το πρώτο μας ραντεβού φροντίζουμε να είμαστε όχι μόνο οι φωτογράφοι σας αλλά και βοηθοί σας σε όλη αυτή τη διαδικασία. Για αυτόν τον λόγο έχουμε φτιάξει μερικά πολύτιμα εργαλεία για εσάς και έχουμε δημιουργήσει μερικά προφίλ που αξίζει να ακολουθήσετε.

Instagram – φωτογραφίες γάμου και stories με καθημερινά tips

Στο προφίλ μας στο instagram έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφίες γάμου που έχουμε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια. Στο feed μας θα βρείτε φωτογραφίες από προετοιμασίες, φωτογραφίες από γάμους, φωτογραφίσεις next day και φυσικά φωτογραφίες απο party γάμου. Στα stories μας θα βρείτε μια κατηγορία που έχει βοηθήσει αρκετά ζευγάρια τα Daily wedding tips όπου κάθε απόγευμα στις 6:00 ανεβαίνει και από μια πολύτιμη συμβουλή που θα σας βοηθήσει στην οργάνωση, στην φωτογράφιση του γάμου σας και σε ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στους επαγγελματίες σας καθώς συγκρίνετε τις προσφορές σας. Τέλος μέσω του instagram μας θα μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα και να δείτε backstage από την δουλεία μας και τον τρόπο που δουλεύουμε.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Pinterest ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για να συγκεντρώσετε όλες τις ιδέες σας

Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε τι είναι το Pinterest ειδικά αν στο παρελθόν έχετε αναζητήσει ιδέες και έμπνευση. Το Pinterest είναι μια μηχανή αναζήτησης που κάθε χρήστης μπορεί να βρει φωτογραφίες για αυτά που ψάχνει πχ στολισμός γάμου. Οι κατηγορίες χωρίζονται σε boards και οι φωτογραφίες σε pins. Στο προφίλ μας στο Pinterest φροντίζουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από διάφορους γάμους που θα μπορέσουν να σας δώσουν έμπνευση αλλά και ιδέες για τον δικό σας υπέροχο γάμο.

Ακολουθήστε μας στο Pinterest

Blog – το κατάλληλο μέρος για να βρείτε ολοκληρωμένους οδηγούς

Τέλος ένα από τα βασικότερα κομμάτια στο site μας είναι το blog μας όπου χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο φωτογραφικό κομμάτι ανεβάζουμε ολοκληρωμένους γάμους ή ολοκληρωμένες βαπτίσεις που έχουμε κάνει όπου μπορείτε να δείτε καλύτερα το ύφος μας και φυσικά να πάρετε ιδέες για τον δικό σας γάμο. Στο κομμάτι των tips και των οδηγών όπου συχνά αναρτούμε ολοκληρωμένους οδηγούς και άρθρα για διάφορα θέματα σχετικά με τον γάμο όπου είμαστε σίγουροι ότι θα σας φανούν αρκετά χρήσιμα.

Αν θέλετε να βλέπετε πρόσφατες φωτογραφίες μας μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Instagram και Facebook και αν ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο ή την βάπτιση σας θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες φωτογραφίες.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα