10 Λόγοι που ένας wedding planner είναι must για τον γάμο σας!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν έναν wedding planner για τον γάμο τους. Ο wedding planner είναι ένας επαγγελματίας που ασχολείται αποκλειστικά με την οργάνωση γάμου, στόχος του είναι να κάνει όλες ιδέες σας πράξη και φυσικά να κάνει την οργάνωση του γάμου σας πιο εύκολη. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τους βασικότερους λόγους που αξίζει να έχετε έναν wedding planner στον γάμο σας. Ένας καλός planner στην Αττική ξεκινάει από 1800+ ευρώ  για πλήρη κάλυψη ενός γάμου στην Αθήνα και μπορείτε να επιλέξετε λιγότερες υπηρεσίες με χαμηλότερες τιμές πχ ένα consultation για την οργάνωση, την διαχείριση του budget σας, τη δημιουργία ενός mood board και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα σας προτείνει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας.

Κερδίζετε χρόνο

Αδιαμφισβήτητα η διοργάνωση ενός γάμου είναι μια χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία. Με την βοήθεια ενός wedding planner ο χρόνος αυτός περιορίζεται στο ελάχιστο μιας αυτός θα αναλάβει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες και θα σας γλιτώσει από ατελείωτα ραντεβού με επαγγελματίες και άπειρες ώρες στο Pinterest.

Καλύτερη διαχείριση του budget σας

Συχνά ακούμε ζευγάρια να ξεφεύγουν απο το budget τους και εν τέλη να κάνουν επιλογές που τελικά δεν άξιζαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ένα από τα πρώτα άρθρα που γράψαμε ήταν σχετικά με τα έξοδα γάμου. Ένας wedding planner θα εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται το budget σας, θα σας προτείνει ευέλικτες λύσεις, θα σας επισημάνει τα κύρια σημεία που πρέπει να προσέξετε στο budget σας και ενδεχόμενος θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα δίνοντας σας καλύτερες τιμές σε συγκεκριμένους επαγγελματίες ή χώρους δεξίωσης.

Θα σας προτείνει ιδέες που δεν τις είχατε φανταστεί

Σίγουρα έχετε κάποιες ιδέες για τον γάμο σας, πως θα σας φαινόταν όλες αυτές οι ιδέες να δέσουν, να εξελιχθούν και να γίνουν πραγματικότητα; Ένας έμπειρος wedding planner θα καταλάβει από την πρώτη στιγμή τις προσωπικότητες σας και θα φροντίσει να σας προτείνει ιδέες που θα ταιριάζουν απόλυτα στον γάμο σας. Θα μεταμορφώσει τον χώρο του γάμου της δεξίωσης σας και θα δημιουργήσει για εσας έναν ονειρικό και αξέχαστο γάμο.

Ο γάμος σας θα είναι μοναδικός

Κάθε γάμος για έναν wedding planner είναι μια πρόκληση, μια ευκαιρία για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό μόνο για εσάς που ταιριάζει απόλυτα στις προσωπικότητες σας. Σπάνια θα δείτε ίδιους γάμους σε έμπειρους wedding planners μιας και αφού τελείωσει ο κάθε γάμος δεν χρησιμοποιούν ξανά τους ίδιους συνδιασμούς.

Θα σας προτείνει μόνο τους καλύτερους επαγγελματίες

Στην αγορά υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες που ασχολούνται με τον γάμο και τα περισσότερα νέα ζευγάρια δυσκολεύονται να επιλέξουν τους κατάλληλους επαγγελματίες για τον γάμο τους. Ένας έμπειρος wedding planner με πείρα σε αρκετούς γάμου είναι σε θέση να προτείνει και να εγγυηθεί για επαγγελματίες που κάνουν εξαιρετική δουλεία και σίγουρα θα δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Ένα μεγάλο ποσοστό από γάμους που αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε προέρχεται από συστάσεις wedding planners που συνεργαστήκαμε στο παρελθόν και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Θα οργανώσει το timeline του γάμου σας

Θα οργανώσει τα ραντεβού σας, την προετοιμασία σας και θα ρυθμίσει το πρόγραμμα της ημέρας του γάμου σας έτσι ώστε όλα να είναι άψογα και να μην έχετε καθυστερήσεις.

Θα διώξει το άγχος σας

Με έναν wedding planner θα κρατήσετε μόνο το καλό κομμάτι της οργάνωσης ενός γάμου. Αφήστε τα πάντα πάνω του και ζήστε την μεγάλη μέρα σας χωρίς άγχος αφού πλέον θα έχετε έναν σύμμαχο που θα είναι εκεί με σκοπό να απολαύσετε την μεγάλη μέρα σας στο 100%.

Θα κάνει τον destination γάμο σας να μοιάζει με διακοπές

Εάν προγραμματίζετε έναν γάμο εκτός Αττικής πιστέψτε μας ένας wedding planner είναι απαραίτητος. Θα ρυθμίσει τις μετακινήσεις και θα σας γλιτώσει από προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν λόγω απόστασης. Ένας έμπειρος wedding planner θα ασχοληθεί μέρες, ακόμα και μήνες με τον γάμο σας και το μόνο που θα μείνει να κάνετε εσείς είναι να απολαύσετε τη μεγάλη ημέρα σας.

Για να σώσει από απρόοπτα της τελευταίας στιγμής

Σχεδόν κάθε γάμος έχει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής που το ζευγάρι θα πρέπει να διευθετήσει. Ο wedding planner σας θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα απρόοπτα που συμβαίνουν κατά καιρούς και θα προσπαθήσει να σας δώσει μια stress-free εμπειρία.

Για να είναι όλα τέλεια

Με έναν wedding planner στο πλευρό σας θα είστε σίγουροι ότι όλα στον γάμο σας θα είναι όπως πρέπει. Το μόνο που μένει σε εσάς είναι να ζήσετε κάθε στιγμή του γάμου σας και να τον απολαύσετε στο έπακρο.

Είτε επιλέξετε να συνεργαστείτε με κάποιον wedding planner είτε όχι σας προτείνουμε να διαβάσετε το blog μας όπου έχουμε συγκεντρώσει αρκετά tips σχετικά με την οργάνωση γάμου. Αν παντρεύεστε τον επόμενο χρόνο και δεν έχετε επιλέξει ακόμα τον φωτογράφο του γάμου σας θα ήταν χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να αποθανατίσουμε τη μεγάλη μέρα σας.

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα