Φωτογράφιση γάμου στο κτήμα Πολυχώρος Ονείρων

Τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τους συνεργάτες μου φωτογραφίσαμε αρκετούς γάμους. Ένας από τους γάμους που σίγουρα ξεχώρησε ήταν ο γάμος του Νίκου και της Φραντσέσκας στο κτήμα Πολυχώρος Ονείρων.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν τον γάμο τους με μια pre wedding φωτογράφιση. Προτείνω πάντα στα ζευγάρια που συνεργάζομαι να μην αμελήσουν την pre wedding φωτογράφιση γιατί εκτός από τις υπέροχες φωτογραφίες που θα έχουν, θα βοηθήσει να βρούμε τις γωνίες τους και φυσικά στο να εξαφανιστεί όλο το άγχος στον γάμο τους.

Φωτογράφιση γάμου στο κτήμα πολυχώρος ονείρων

Την ημέρα του γάμου τους ξεκινήσαμε με τις προετοιμασίες τους από νωρίς, ο Νίκος επέλεξε να ντυθεί στο σπίτι του και η Φραντσέσκα στην σουίτα του κτήματος. Οι προετοιμασίες αποτελούν ένα από τα πιο δημιουργικά και συγκινητικά σημεία ενός γάμου και βοηθούν στο να διηγηθούμε απο την αρχή την ιστορία της ημέρας.

Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση των προετοιμασιών τους σειρά είχε ο γάμος τους. Το wedding planning είχε αναλάβει η Ioanna Karatza όπου μεταμόρφωσε κυριολεκτικά τον χώρο του κτήματος. Τα υπέροχα λουλούδια και η live μουσική από τις Soul N Passion δημιουργούσαν μια άκρως ρομαντική και elegant ατμόσφαιρα.

Μετά τον γάμο τους σειρά είχε η δεξίωση που έγινε στον χώρο του κτήματος. Με μια εντυπωσιακή είσοδο με πυροτεχνήματα φίλοι και συγγενείς υποδέχτηκαν το ζευγάρι όπου με την διάθεση τους ήταν σίγουρο ότι θα ακολουθήσει ένα άκρως διασκεδαστικό party. 70s, 80s και disco ήταν η πρωταγωνιστές της βραδίας και η ομάδα της soundcolor events φρόντισε να το διασκεδάσουν όλοι με την ψυχή τους.

Ένα πράγμα έλειπε για να ολοκληρωθεί αυτός ο γάμος και δεν είναι άλλο από την φωτογράφιση next day. Επιλέξαμε να την κάνουμε στην Λίμνη Μπελέτσι, ένα καταπράσινο μαγευτικό τοπίο στην Αθήνα που μας έδωσε υπέροχες φωτογραφίες. 

Κτήμα γάμου & Χώρος δεξίωσης: Πολυχώρος Ονείρων

Φωτογράφοι γάμου: Eternal Studios

Wedding Planning: Ioanna Karatza Events

Floral Design: Jim Labraco

Lighting & sound: Soundcolor Events

Live music: Soul N Passion

Catering: Club Service Catering

Invites & printables: Prototypon

Wedding Dress: Stylianos Atelier

SHARE THIS STORY