Γάμος σε Βίλα, ένα ξεχωριστό prive party

Το 2021 όπως και η προηγούμενη χρονιά έφεραν νέα δεδομένα στους γάμους, οι καλεσμένοι μειώθηκαν, αρκετά κτήματα και χώροι δεξιώσεων έχουν δεσμεύσει τις ημερομηνίες τους και γενικά αυτή η κατάσταση έχει αφήσει αρκετά ζευγάρια να μην βρίσκουν χώρο ή να περιορίζονται στα θέλω τους. Αν Αναζητείτε λύση στο παραπάνω πρόβλημα και ταυτόχρονα ψάχνετε έναν χώρο που δεν θα είναι ακριβώς κτήμα αλλά θα μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να κάνετε το party που ονειρεύεστε; Τότε ένας γάμος σε βίλα είναι η λύση!

Εκτός από την αναζήτηση διαμερισμάτων για διακοπές το Airbnb έχει αρκετές βίλες με υπέροχους χώρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το event σας. Βίλες με πισίνα, με καταπράσινο γκαζόν και κοντά στην Αθήνα είναι ιδανικές για να κάνετε ένα εντυπωσιακό prive party που θα ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε φωτογραφίσει γάμους σε διάφορες βίλες είτε αυτές είναι στην Αθήνα είτε στις Κυκλάδες. Ας δούμε μαζί τι χρειάζεστε, πως μπορείτε να επωφεληθείτε από μια βίλα και τι πρέπει να προσέξετε κατά την αναζήτηση σας.

Ενοικίαση βίλας, η λύση στις προετοιμασίες σας!

Εκτός από το να κάνετε σε μια βίλα το party του γάμου σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με έναν άλλο τρόπο. Αν για παράδειγμα ψάχνετε ένα πιο ευρύχωρο και φωτεινό σπίτι για τις προετοιμασίες ή αν το σπίτι σας με τον χώρο που θα γίνει ο γάμος σας είναι σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους τότε μπορείτε να κλείσετε μια βίλα. Οι φωτογραφίες σας θα είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακές και φυσικά θα αποφύγετε τις μεγάλες αποστάσεις μαζί με την κίνηση.

Πώς θα βρείτε την ιδανική βίλα για τον γάμο σας;

Το Airbnb έχει ορισμένα φίλτρα που θα βοηθήσουν την αναζήτηση σας, συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε να σας δείξει μόνο σπίτια που προσφέρονται για εκδηλώσεις (Αρκεί να πατήσετε περισσότερα φίλτρα -> κανόνες σπιτιού -> για εκδηλώσεις). Αν σκοπεύετε να κάνετε μόνο την προετοιμασία σας εκεί τότε μπορείτε να παραλείψετε το συγκεκριμένο φίλτρο αλλά καλό είναι να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν κλείσετε τον χώρο σας.

Σίγουρα το πιο βασικό για να οργανώσετε έναν γάμο σε βίλα είναι κατά την αναζήτηση σας είναι να βρείτε έναν χώρο που είναι κοντά στο σημείο που θα γίνει ο γάμο σας ή στα σπίτια της προετοιμασίας σας ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε εσείς οι καλεσμένοι σας. Έπειτα είναι πολύ βασικό να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη και να διευκρινίσετε τα παρακάτω.

  • Διατίθεται όλος ο χώρος; Υπάρχει κάποια παροχή ρεύματος στο σημείο που σας ενδιαφέρει για να συνδέσετε τη μουσική σας;
  • Τι χωρητικότητα έχει; Προσέξτε πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει και εάν μπορεί να μπει κάποια πίστα.
  • Είναι εύκολη η πρόσβαση; Έχει κοντινά σπίτια που η μουσική θα ήταν πρόβλημα;
  • Τι ισχύει με το γκαζόν; Μπορούν να πατήσουν πάνω οι καλεσμένοι;
  • Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες τουαλέτες; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τον συχνό καθαρισμό τους;
  • Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση που δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της ενοικίασης;

Αφού ξεκαθαρίσετε τα παραπάνω και βρήκατε τον χώρο σας σειρά έχει το να διαμορφώσετε την συγκεκριμένη βίλα για τον γάμο σας.

Διαμόρφωση του χώρου και οργάνωση του τέλειου party

Για να διαμορφώσετε τον χώρο σας θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με εταιρίες catering, με εταιρίες που παρέχουν έπιπλα δεξιώσεων (ροτόντες, καρέκλες, τέντες και άλλα) καθώς και με επαγγελματίες για τα ηχοσυστήματα και τον φωτισμό του χώρου. Ιδανικά ένας wedding planner θα μετέτρεπε τον χώρο όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε αλλά αν έχετε χρόνο και είστε οργανωτικοί μπορείτε να το αναλάβετε και μόνοι σας. Από πλευράς μας προτείνουμε να ασχοληθείτε αρκετά νωρίς και όχι τους τελευταίους μήνες και σας ευχόμαστε να έχετε ένα αξέχαστο party!

Μοιραστειτε αυτο το αρθρο
γάμος στην γλυφάδα

Ψάχνετε φωτογράφο για τον γάμο σας;

γάμος στην Σίφνο

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και μαζί να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή.

Φωτογραφικές ιστορίες αγάπης, όμορφες στιγμές, συμβουλές και τα πρόσφατα νέα μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος σας και για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να ανεβάζουμε χρήσιμα άρθρα ή φωτογραφίες που θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα τον γάμο σας η τη βάπτιση σας.

Διαβαστε περισσοτερα